- Konu Sahibi architect_83
MErhaba, 1.5 ay sonra işe başlayacağım. Doğum yaptığımdan beri sütümü sağarak dipfrize koyuyorum. İlaç aldığımda ben, ya da dışarı çıktığımda bebeğime bakan kişi sağdığım sütümü ısıtarak bebeğime içiriyor. Ancak son ısıtmamda farkettim ki sütüm dipfrizden çıkarıp ısıtınca, sağdığım zamankinden farklı bir kokuya sahip oluyor. Bu kokudan ben rahatsız olduğum icin bebeğime dipfrizden çıkardığım sütümü veremez oldum. Uyguladığım adımlar şöyle, bir hata varsa ya da başka birşey önerirseniz, cevabınız benim için çok önemli.
Sütümü lansinohun süt saklama şişesine, Weewell marka makine ile sağıyorum. 2-3 saat kadar normal dolapta beklettikten sonra, lansinoh süt saklama poşetine koyarak dipfirze kaldırıyorum. Dpfrizden çıkardıktan sonra önce normal dolapta çözdürüyorum. daha sonra biberona boşaltıp kaynar suyun içine oturtuyorum.
Sütümü lansinohun süt saklama şişesine, Weewell marka makine ile sağıyorum. 2-3 saat kadar normal dolapta beklettikten sonra, lansinoh süt saklama poşetine koyarak dipfirze kaldırıyorum. Dpfrizden çıkardıktan sonra önce normal dolapta çözdürüyorum. daha sonra biberona boşaltıp kaynar suyun içine oturtuyorum.