Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Süt sağıldıktan sonra buzdolabına koyuyorum. Bebeğime vermeden önce biberonu sıcak su dolu kaba oturtup ısıtıyorum. Acaba bu yöntemle sütteki besin değerleri ölür mü?:1rolleyes:
Ayrıca işe başlayacağım işyerinde sağdığım süt eve gelene kadar yolda bozulur mu? (Malum havalar sıcak)CADIARZU
Süt sağıldıktan sonra buzdolabına koyuyorum. Bebeğime vermeden önce biberonu sıcak su dolu kaba oturtup ısıtıyorum. Acaba bu yöntemle sütteki besin değerleri ölür mü?:1rolleyes:
Ayrıca işe başlayacağım işyerinde sağdığım süt eve gelene kadar yolda bozulur mu? (Malum havalar sıcak)CADIARZU
ben sağıyorum evde olmama rağmen şimdi.
akıp ziyan olacaağına bebek emmiyoken sağıp kenara koyuyorum.
oda sıcaklığında 6 saat dayanabiliyor demişlerdi bana doğumdan sonra hastanede.
senin çantanı bu şekilde düşünsek 6 saate yakın dayanır bence.
Canım ben 5.5 ay sağarak verdim bebeğime.. (prematüre doğdu)
Sağdıktan sonra buzdolabında çıkarınca ısıtma işini doğru yapıyorsun..
iş yarinde sağdıktan sonra buz dolu bir poşetin içine koy sütünü ve eve gelince dolaba koyarsın..
eğer 6 saat içinde bebeğine vereceksen dolapta beklet..
daha ilerki zamanda vereceksen dondurcuya at...
zamanı gelince çıkarırsın ve kendiliğinden çözülür..
Soğuk tutan terrmoslardan almıştım ben.ışyerinde sütümü sağardım buzdolabına koyardı m. Otelde çalıştığım için sürekli buz bulma şansım olurdu. Eve dönerken termosumu buzla doldurur sütleri poşetleriyle birilkte termosa koyardım. Eve gelene kadar buz erimezdi ve soğuk kalırdı zaten.
Ne kdr soğuk tutarsanız o kdr iyi.