Sütün azlığı ve çokluğunun bünyeye bağlı olduğunu düşünenler...

Ben oruç tutmuyorum.Dediğim gibi sütüm 25-30 cc dahada azalır diye korkuyorum.Riske atamazdım.Siz süt konusunda maşallah şanslı annelerdensiniz.Keşke bende de durum böyle olsaydı

hiç üzülme canım buda Allahın bi hikmeti az olmasındada mutlaka bir hayır vardır.

Benim bebeğim daha 24 günlük ve emmiyor, sağarak veriyorum.
İnsan kendini zaten kötü hissediyor, bir de etrafın yorumları yok mu, sanki emzirmeyince anne olunmuyor,
doktor derseniz asla mama verme diye baskı yapıyor.
Şimdilik sanırım sütüm yetiyor, ara ara da mama veriyorum sık olmasa da.
Gerekli durumlarda da vermeye devam edeceğim, etrafın saçma sapan yorumları yüzünden çocuğumu aç
bırakacakta değilim heralde.
Benim ablamında kardeşiminde sütü fazlaydı, ama kardeşim 1.5 aya kadar süt verdi sadece,
buna rağmen zehir gibi bir yiğenim var, mama vermeyeceksin diye bu kadar anneyi vicdan azabına sokmaya da gerek yok bence.
Sevgili kayınvalidem kendi kızını hiç emzirememiş zamanında, şimdi bana çocuk emmiyor diye
kıyameti koparıyor, anlamıyorum bu insanları zamanında kendin emzirseymişsin ya.
Bu arada benim çocuğuma açıp kendi göğsünü vermeye bile kalktı.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hepimizin evlatları sağlıkla büyüsün inş.

24 günlük bebek tam olarak emme refleksini gerçekleştiremiyor olabilir canım benimki de öyleydi.Ben üstüne git derim eğer meme başları içe dönükse ondan da
olabilir.Benimkisi çığıra çığıra ortalığı ayağa kaldırıyordu.Bir gün bana fenalık geldi dedim sen mi yamansın ben mi!silikon uçla emzirmekten bıkmıştım.ucuna az reçel sürdüm öyle aldırdım kolay olmadı tabi hemen almadı.o gün boyu çığırmalarını bütün apartman duymuştur sanırım!sonra ucu emdikçe daha fazla çıktı ve su an sorun yok ama bebek emmiyo işte keyfi yerine gelirse ancak.Sen kim ne diyorsa kulak tıka.Kayınvalidene gelince şaşırmadım bu kayınvalidelerin hepsinde var o bir arkadaşımınkide öyle yapmış,benimki de görümceminkine şaka olsun die yapmıştı!Annelik emzirmekle bağdaşlaştırılıyor nedense boşver sağarak ver önemli değil bende öyle yapıyrm sonuçta anne sütü alıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…