sütümüzü arttırdığını düşündüğümüz yiyecekleri yazallım

alcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2007
16
0
86
42
Denizli
kahvaltılık çikolata yediğim zaman sütüm çok oluyor.dolma yediğimde çok oluyor .tatlı gıdalar daha çok süt yapıyor.en çok da kahvaltılık çikolata yapıyor:içelim::içelim:

Su,helva,bulgur,soğan,pilav ve çay(çayi fazla şekerli içmemdenmi kaynaklaniyor bilemiyorum)şimdilik bu kadar

Son düzenleme:
dereotu sogan yesil sogan su erik kompostosu helva muhallebi ilik sekerli sut bunlari ictim mi yerlere damliyor

sutum hıc olee yerlere damlıcak kadar cok olmadı((cok sukur kızıma yetıyor.arada sırada stok da yapabılıyorum.benım sutumu huzur ve uyku arttırıyor.bırde humana stıl tea...

sutum hıc olee yerlere damlıcak kadar cok olmadı((cok sukur kızıma yetıyor.arada sırada stok da yapabılıyorum.benım sutumu huzur ve uyku arttırıyor.bırde humana stıl tea...

VALLAHI ONU DOGRU SOYLEDIN HUZUR VE UYKU EN ONEMLISI YA SOYLE TEDIRGIN OLMADAN GERINE GERINE SAATLERCE UYUMAYI OZLEDIM ((O GUNLER TEKRAR GELICEKMI?:sm_confused:

kahvaltılık çikolata yediğim zaman sütüm çok oluyor.dolma yediğimde çok oluyor .tatlı gıdalar daha çok süt yapıyor.en çok da kahvaltılık çikolata yapıyor:içelim::içelim:

evet çikolata bende de süt yapıyor helva bulgur soğan diğer arkadaşlara aynen katılıyorum çünkü bunları yedikten sonra bolca su içiyorum bide 2 saat şekerleme çok süper oluyorrrr...uyumakta lazım tabşi sütün doyuruculuğu ve kalitesi de artıyor a.s

sütlaç pirinç pilavı dereotu marul soğan pırasa bunlar
helvada çok yedim artık bıktım çokda farkettirmedi
sıvı olarakda rzene ve 5-6 lt su

Su, uyku ve huzur.... 2 haftadır çok az uyuyabiliyorum sütüm azaldı. Eskiden göğüslerim 3 saat emzirmezsem taş gibi olurdu şimdi öyle değil yetiyor ama artmıyor

Ben hiç öyle toplasan iki litreyi geçmez içtiğim su bol bol meyve tüketiyorum hormonlarım iyi çalışıyor galiba hala fazlam oluyor onun dışında dengeli beslenmeye çalışıyorum ama hatamı bilmiyorumda et çok fazla tüketiyorum

kızlar sutu yapan SU!! bol bol su ıcın.o yedıgınız gıdalar sızı susatıyor o yuzden.yanı o gıdalar sut yapmıyor susatıyor.

doktor arkadaşıma şöyle demiş inek gibi besleniceksin. su ve bol bol ot yiyeceksin

sütü arttırmak için gece yatmadan önce yarım bardak pekmez yarım bardak suyla karıştırıp içilirse gece boyunca süt kanallarını açıyormuş.Süt kanalları genişleyip süt artıyormuş.Çorbada süt arttırıyor.Hemşire arkadaşım soğuk suyu sütü azaltacağını söylemişti.

bebegimde gaz vardi ozellikle geceleri doktoruna sordum ilac verdi ama yedigim besinleride anlattim yani sut yapsin diye yediklerimi sogan ve sebzeleri pisirmeden yeme sakin dedi marul ve lahana ozellikle lahana (yemeklik veya salata icin) yeme acayip gaz yapar dedi
ben sut yapar diye sogan yemeye gayret ediyordum bolda salata, salatayi azalttim sogan yemeyi kestim (pismisini yiyorum) bebegimin gaz sorunu kesildi simdilik, mutluyum yani sutumdede azalma yok sukur
bende bol sivi tuketiyorum su, sut, cay, meyve suyu, cok az kahve ...helvayida burada sizlerden duydum yiyorum onuda bol bol..

ramazan nedeniyle bu aralar çok hurma yiyorum sütüm arttı deneyen oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…