sütümün gelmesi ya da artması için denediklerim (ben de işe yaradı) siz de deneyin

maşallah kzılar 7a yı bitirmişsiniz hala sütüm çok olsun diye uğraşıyorsunuz açıkçası ben 4-5 ten sonra hiç uğraşmadım bunlarla..ilk aylar çok düzenli yapıyordum sütümde çok güzel geliyordu..bu bebeğim doğsun hayırlısıyla 1 yaşına kadar devam edeyim ..

Yapmak zorundayım, çalışıyorum. Üstüne düşmezsem, sürekli sağmazsam kesilir sütüm. Bugün 100+80 ml sağabildim iki seferde, toplam 180 ml. Eskiden toplamda 270-280 sağdığım oluyordu. Yalnız ben evde sağmıyorum hiç, bebeğim çok iştahlı ona ancak yetiyor. Ama gece de sağacağım bu aralar. Bir öğünde 100 ml civarı yetiyor. En azından iki öğüne yetsin diye toplam 200 ml'ye tamamlamaya çalışacağım.

İnanması güç belki ama benim sütümü siyah çay arttırdı hele ki yanında tatlı birşeyler yersem bisküvi gibi sütüm tavan yapıyor gece sütüm göğüs pedini dolduruyor ve ıslak bir şekilde uyanıyorum, ama abartmıyorum tabi günde bir iki fincan açık çay yemekten 1 saat sonra yanında bisküvyle , bende doğumdan 1 ay sonra sütüm yetmiyormu acaba diye stres yapmaya başlamıştım oğlum yatıp 3 saat kadar uyumasa gögüslerim dolmuyordu ama bu ikiliyi keşfettiğimden bu yana hiç sıkıntı yaşamadım , artık fazlasıyla sütüm oluyor .Sütü az olan arkadaşlar mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum her bünye ayrı tabi ama yinede denemekte yarar var.

Allah hepimizin sütünü bol tutsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…