- Konu Sahibi nisandakar
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
-----------------------------------------
süt gelmesi ya da artması için denediklerim işe yaradı ( siz de deneyin)
1 hafta önce 1 gün için de
3 lt su, 1 bardak rezene, 1 bardak kayısı suyu, 2 bardak süt, 1 çay kaşığı çörek otu vs vs içiyordum yiyordum falan ama bebeğim doyuyormu doymuyor mu tereddüt ediyordum. el pompası ile sağmaya çalışıyordum işe yaramıyordu 2 göğsümden 1 gün de 60ml ancak süt geliyordu, ama emerken az geliyordur diye üzülüyordum.
Ama 3 gündür, 1 gün için de
2 lt kadar su, 1 bardak rezene, 2 bardak süt, sabah akşam 2 şer yemek kaşığı dut pekmezi, ve 100gr tahin helvası ile sütümü artırdım çok şükür. şimdi önce bebeğimi emziriyorum sonra karnıma elimle masaj yapıyorum göğüslerime de tabi ve emzirdikten sonra tek göğsümden 40 ml süt geliyor. maşallah demeyi unutmayın. bu gidişle daha da artacağına da inanıyorum.
Bir de sağarken göğüs ucunuz aşağıya doğru sağın.
her emzirmeden sonra da mutlaka su içmeyi ihmal etmeyin.
-------------------------------------------------------------------------
25 MART 2011
DEĞERLİ ANNELER, ŞALGAM SUYUNU DA DENEYİN İÇTİĞİNİZ AN FARKI GÖRECEKSİNİZ. AMA MUTLAKA DENEYİN. İNŞALLAH BOL BOL SÜTÜMÜZ OLUR BEBKLERİMİZE.
Son düzenleme: