Bebek Beslenmesi Sütümün arttırmak için

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Motilium arkadaslar her yemekte kahvaltida aksam yemeginde 2 ser tane.. doktorum vermisti. Hala kullaniyorum
Teşekkür ederiz, doktorun verdiği ve işe yaradığı için şanslısın ama ilaçlar doktorsuz kullanılmamalı, bitkisel bile olsa
Diğer topikten alıntı bak
“Ben aldım motilium ilacından 4 gün falan kullanmışımdır midemde ağrı, baş dönmesi yaptı ve sonra prospektüsünü okunca kullanmamaya başladım ani ölüm riski varmış ve ilacın bir kısmı bebeye anne sütünden geçmekte olduğu,bebekte dengesizliğe, hareket bozukluğuna sebebiyet veriyormuş
Yine de sağol tabi ki, arkadaşım

S Selinfrt

Zaten o yuzden doktorum vermisti diye belirttim

Arkadaşlar bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Kızım 1 yaşında ve oldum olası emmeye asla düşkün olmadığı için zaman zaman azalma problemi yaşıyorum. En son 2 hafta önce çok azaldı. Panikle internette bulup laktamax kapsül kullandım ve neredeyse tamamen kesildi. Daha detaylı araştırınca memnun kalan çok olsa da benim yaşadığım problemi yaşayanlar da varmış. Şu an bir bardak sütte bir incir pişirip rondodan çekip içiyorum ve üç öğün mottillum kullanıyorum. Üç günde eski haline döndü çok şükür.

Sağol ama aynen laxtamax öyle olmuyo işte
Hayatta kullanmaya cesaret edemem
Çok iyi gelen de var da kesebilio
Motillum da olmaz anacım
Çok sağol
Bitkisel de olsa hap map ilaç kullanamam
Olan işi de bitiremem
Çok sağolasın
Bana tek yarayan boza
Üç kere denedim
Üçünde de sütler aktı
Mucize bence

boza anlık azalmalar için süper bence de sana katılıyorum. Bana da çok yarar. Maşallah hep aksın bebeğine bol bol yarasın inşallah. Keşke öyle anlık bir sıkıntı olsa benim de ama değil ek gıdadan sonra ismi lazım değil bazı bebelerin memeye düşkünlüğü azaldı.. çalışıyorum da sürekli etki gösterecek bir şeylere mecbur sarıldım. Allah tüm analara yardım etsin yolumuzu açsın

Aaah ahh amin
Boza üç kereden sonra etki etmedi
Çok sağol

Bol su kesinlikle su. Birde Mısır varsa Mısır yiyin

Her aksam 4 kuru incir 1 bardak süt içiyorum cok güzel süt oluyo kesinlikle deneyin

Sütüm az da olsa arttı gibi bilmiyorum
Mamayı azalttık ama zar zor gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…