Bebek Beslenmesi Sütümün arttırmak için

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Toplasan 5 kere çıkan 60 la karşılaştım az önce
Hatta 62 cc
Nadir zamanlardan biri mi
Yoksa ilerleme mi oldu
Bunu diğer sağımda anlıcam
Yine 30 cc çıkıyorsa... bakalım işte

Toplasan 5 kere çıkan 60 la karşılaştım az önce
Hatta 62 cc
Nadir zamanlardan biri mi
Yoksa ilerleme mi oldu
Bunu diğer sağımda anlıcam
Yine 30 cc çıkıyorsa... bakalım işte

slm canım bizim böyle bir formuülümüz var , yaparsan farkı görürsün inşallah ,

baharatcıdan çekilmemiş kimyon alacaksın yıka güneşte biraz kurut güneş yoksa teflon tavada biraz kurut sonra kahve çekme makinasında çek ,eğer makinan yoksa havan varya sarımsak dovmek için kullanılan onla biraz küçült ez , bir çay kupası su kaynat cezvede bir tatlı kaşıgı kimyon at hemen altını kapat ağzınıda kapat demlensin , sende günde 2 büyük kupa iç bebeğede günde yarım fincandan az çay kaşıgıyla ara ara içir , ne bebekte gaz olur gece uyanırsın nede sende , sütün coşar allahın izniyle, yemene dıkkat etsende sütün azalmaz inşallah, benım kızım 12 yaşında ama bizler torunlar kuzenler hepimiz böyle büyüdük ..

takıldıgın bir yer olursa tekrar yaz

Teşekkür ederim emeğine sağlık ama inan vaktim yok bunu yapmaya
Yediğim lokmaları ağzıma zor sokuyorum
Annem dün bizde kaldıpından yazabiliyorum şuan
Annem varken rahatım evet ama gelmediğinde anlatamam sana
Diyorım benim gibi beceriksix anneler var mı
Pratik olmadıpım için kendime zaman ayırmayı geç, çocupu durduramıyorum
Gazı nerdeyse hiç yok eminim
Annem de diyor ve doktor da dddi
Ama çocuk bende dırmuyur resmen
Kendi suçum
Öyle halsizim ki
Devamlı mı ağlar
Eskiye göre bi tık iyi
Çıplık çıplıpa ağlıyor
altını depiştirrken bile zorlanır mı bianne
Eşime belli etmiyorum ama gram mı halim olmaz

ozaman lütfen kendı değerlerine baktır kanda ,
çünkü çocuk birçok değerimizi aza indiriyor , dvitamini bakır cinko magnezyum , b 12
hepsi yorguunluk halsizlik yapıyor ,

bende ilk dogumda bukadar bilgi sahibi değildim , şimdi bilgilendim ama 2 olmuyor kısmet ,
önce sen iyi olki gücün olsun

Sağol canım benim
Allah bağışlasın ne güzell

Dün sabah ilk kez 80 çıktı
Akşam da 70
Ama bu sabah 45

İki gündür sütümde artış var
Silikon göğüs ucunda meme vermeyi takriben süt çıktığını görüyorum
Rezene ve tahinden kaynaklanabileceğini düşünüyorum
Su üç dört gündür mutlaka 3 litre içiyorum

Konu sahibi arkadaşım, rezene önerilmiyor bağırsaklarda tepkiye sebep olduğu için

Slmlar benim oğlumda 49 günlük bende sadece emziriyorum ve sagıyorum su son 2 gündür sagdıgım sütü biberonla veriyorum göğsümde aglamaya basladı sanırım biberona alısıyo artık kasıkla vericem

Bende sagdıgım zaman en fazla 50 -60 cc süt cıkıyo bende arttırmak istiyorum bulgur marul dereotu armut yıyorum irmik helvası yapıp yıyorum arada incir kayısı kaynatıp içiyorum

Bende sagdıgım zaman en fazla 50 -60 cc süt cıkıyo bende arttırmak istiyorum bulgur marul dereotu armut yıyorum irmik helvası yapıp yıyorum arada incir kayısı kaynatıp içiyorum
Teşekkür ederim
İnşallah artırırız

Bende bu klasiklerin haricinde çemen otu tohumu..helva..üzüm bunları biliyorum

Motilium arkadaslar her yemekte kahvaltida aksam yemeginde 2 ser tane.. doktorum vermisti. Hala kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…