sütümü yağlandırmak ve besin değerini arttırmak için ne yapmalıyım.

Ela82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
789
115
123
42
Kocaeli
kızlar benim sütüm yeterince var.fakat çok duru su gibi geliyor bana. normalmi bilmiyorum.13 günlük anneyim.sütümü yağlandırmak için neler yemeliyim acaba.

sütte 3 dönem varmış ara sütü duru sıvı gibi gelirmiş daha sonra yağlanırmış.Özel birşey yapılırmı bilmem ama aldıım hamilelik dergsinde bu tarz birşey yazıyordu...

Zamanla yağlanacak kendiliğinden evet ama bu yapısal bir durumdur. Genetik yani.
Siz özel bişiy yaparak süt yapısını değiştiremezsiniz.
Miktarı arttırmak elinizde. Bolca su, her fırsatta dinlenme yada uyku ve asla moral bozmamak.

dengeli beslenme ve bol su yeterli olur bence. bebeğin doyuyorsa bense çok kafana takma...

miktarı artabilir evet ama kalıtesi maalesef değiştirilemıyo.yağlı olup olmadığını kılo almasından anlayabilirsin anca.benım sütüm de vardı ama su gibiydi.kılo almıyodu o yuzden 20 günlükkne mamaya başladık.ama 11 aylık hala emıyo.yağlı olmaması faydalı olmadığı anlamına gelmıyo asla.

Yağlandırmak için bişey yapamassın, senin elinde olan bişey değil.
ılk süt su gibi oluyor son süt sarı ve yağlı oluyor, o yüzden son emzirilen memeyi vermek gerekiyor çocuk emeceğinde yağlı süt çok sonra geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…