• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sütümü sagsam normal sartlarda ne kadar dayanir!!!

kamilisss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
499
0
31
öncelikle merhaba herkese
kizlar benim sorum su bebegim daha 41 günlük ve ben emziriyorum normal olarak disari cikmam gerekiyo bazi zamanlar.... ankarada oturuyorum mesela kizilaya inmem gerektiginde kizimida götürüyorum ancak maalesef orada kizimi emzirmek icin yer bulamiyorum :1no2: sütümü evden cikmadan sagsam ne kadar dayanir :uhm: benim bildigim normal sartlarda 3 veya 4 saat malumunuz havalar sicak... siz ne düsünüyosunuz ..disariya ciktiginizda cocugunuzu nasil emziriyosunuz... bide bi sorum daha var kizim 2.5 aylik oldugunda yalovaya kesin dönüs yapicaz esimin arkadasi bizi alicak ama malum ankara yalova arasi 5.6 saat sürüyo ben esimin arkadasi arabadayken rahat emziremem :kedi: esimde üstüne bise alirsin diyo ama ben genede rahatsiz olurum ayni seyi ozmanda yapsam yola cikmadan sütümü sagsam kizima yolda biberonla versem olurmu....ayni durumu yasayanlarin cevabini bekliorum simdiden tesekkürlerr...

havalar sıcak bu sıcakta süt dayanmaz bozulur
araba yolculuğuna gelince bebek acıkınca mola verin çekin kenera eşinin arkadaşı insin arabadan sen emzir

genelde emzirmek için ise üstüne bir örtü ört emzir bebeğini bu iş için özel önlükler var emzirme önlüğü diye satılıyor dene istersen emeiyorsa sende bebeğinin yanındaysan biberonla verme bence

canım biberon termoslarından kullan sıcaktan etkilenmez 6 saat dayanır ozaman sütün,ii yolculuklar..

bende sütümü sağıp termosa koyuyrum acıkınca biberonla içiyo fakat bunu çok sık yapmıyorum çünkü biberona alışmsını istemiyorum tebessüm arkadaşımızın dediği gibi bencede kenara çekip emzirmek en iyisi

benim bebek bakım çantam termoslu. onu kullanıyorum. 6-7 saat dayanır o zaman. dışarı çıktığımda alışveriş merkezlerindeki emzirme odalarını kullanıyorum ya da giyim mağazalarının soyunma odalarını rica edip kullanıyorum. benim oğluşum çok mecbur kalmadıkça biberon almıyo çünkü. arabada bi yabancı varken emzirmedim ama kardeşlerim varken diyorum siz bu tarafa bakmayın ben bi emziriyim. emzirme önlüğü de güzel icat onukullan ya da arkadaşın dediği gibi mola verin adam uzaklaşsın bi zahmet emzir.

cevaplariniz icin tesekkür ederim kizlar artik mecbur öle yapicam artikk.......

Back