Bebek Beslenmesi sütümü nasıl arttırabilirim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

serentyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
1.480
2.475
63
8 eylülde doğum yaptım sutum çok az iki göğsümude emziriyorum doymuyor ağlamaya devam ediyor mama takviyesinde bukunuyorum. dut suyu içiyorum. mayya diye bir ilaç aldım onu içiyorum başka ne yapabilirim kendimi o kadar yetersiz hissediyorumki 2 saat emzirmeye uğraşıyorum ve sonucunda cocuk aç ağlıyor lütfen yardımcı olun

Balık yiyin, bulgur pilavı hatta kısır yiyin, İrmik helvası yiyin, dereotu yiyin ve bol bol su için 2 değil en az 3 litre su için.

Endişeli olmayı bırakın, bu dünyaya size benzeyen bir melek getirdiniz bu paha biçilemez sadece sakin olun bebeğinizi çok öpün koklayın ve bol sıvı tüketin. Gerginlik sütü en çok etkileyen olay

Her öğünden sonra tahin helvası yiyip üzerine bolca su için. Gece uyumadan öncede bunu yapın.

Ne zaman tahin helvası yesem sütümun arttığını fark ettim ama en önemlisi kesinlikle su. Bide psikolojik olarak rahatlayın lütfen stres de çok etkiliyor güzel şeyler düşünün ❤

Uyku ve su. Uykud prolaktin hormonu salgılanir. Sütun de yüzde 80 i sudur tıpkı vücudumuz gibi,doğa gibi. Gereksiz şeyler yiyip boşuna kilo alıp bünyenizi yormayın..

Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla büyütün kafaya takmayın stres yapmayın cok etkiliyor çünkü birde bol su için süt olursa oluyor olmuyorsa ne yesekde boş cevremde var yeni doğum yapanlar onlarda aynı sorundan hep şikayetçi sütüm yok yetmiyor die bir dünya şey yiyip içtiler ama olmayınca olmuyor Dediğim gibi sağlıkla büyütün inş mama takviyesine devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…