kızlar ya çok kötüyüm bebegım 3,5 aylık ve herşey ii gıderken yanı emmesı sütüm şükür ii idi her ağladıgında meme versem emerdi ama şimdi 2 gundur aynı seyı yaPIOR memeyı verınce saga sola donuyor aglıor hatta elını emıyor bızı bıle kemırıor omzumuzu faln ama memeyı almıor .. cok acıkınca alıor azıcık emıor bırde dun gece emdı sorun olmadı şükür baklm bu gece ne yapcak ama şu anda emmıyor pompa ıle sagdık ama sutte azar azar gelıor herkesın yavaz yavas mı gelıyor yoksa sut olsa cok cok gelırmıydı dedıkkı mamamı versek sızce ne yapyım hemn mamamı versem beklelsemmı acil yardıma ıhtıyacım var pompadan sagdıgımız sutude emıor kalıtesını begenmıormudur dıye dusunduk ama ...
kızlar ya çok kötüyüm bebegım 3,5 aylık ve herşey ii gıderken yanı emmesı sütüm şükür ii idi her ağladıgında meme versem emerdi ama şimdi 2 gundur aynı seyı yaPIOR memeyı verınce saga sola donuyor aglıor hatta elını emıyor bızı bıle kemırıor omzumuzu faln ama memeyı almıor .. cok acıkınca alıor azıcık emıor bırde dun gece emdı sorun olmadı şükür baklm bu gece ne yapcak ama şu anda emmıyor pompa ıle sagdık ama sutte azar azar gelıor herkesın yavaz yavas mı gelıyor yoksa sut olsa cok cok gelırmıydı dedıkkı mamamı versek sızce ne yapyım hemn mamamı versem beklelsemmı acil yardıma ıhtıyacım var pompadan sagdıgımız sutude emıor kalıtesını begenmıormudur dıye dusunduk ama ...
galiba bu olay bu dönemlerde bütün bebeklerde oluyor
benim kızımda da yaşadım aynı şeyi ayakta bile emzirmeye çalıştım
1 saat emzirme mücadelesi veriyordum
aynen senin gibi sütü sağıp kaşıkla veriyordum biberon emmeyi bilmiyor
en son çare hafif uykuya dalınca emziriyordum uyuduğu zaman eksinlikle emmiyor
inşallah hemen atlatırsınız insan çok stres oluyor
diş cıkarıyor olması ve muhtemel :) maşallah
benım kızım da 1 aylık oldu,ılk zamanlar sutum yoktu kı hala cok az emmeye can atıyordu ama yetersızdı mama verıyorduk ek olarak.sutum hala aynı artıs yok ama kızım emerken resmen savas verıyor mememle.sol gogsumden cok az sut gelıyor onu cagır cugur emıyor sut olmamasına ragmen,ama bol sut olan sag gogsumu emmek ıstemıyor nedense.pompa ıle sagmak zorunda kalıyorum cunku emmeyıp bıraknca goguslerım agrıyor,bırkac kez de beze yaptı artık kalan sutler yuzunden.o kadar su ıcıyorum hep sıvı tuketıyorum ama sutum az ıkısınden en fazla toplamda 30 ya da 40 cc gelıyor tas catlasın 50..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?