Bebek Beslenmesi sutum yok yardim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

prenseskiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
8
0
36
Mami power tahilli maltli icecigi kullanan varmi sutu gerçekten artan ve en önemlisi kilo yapiyormu yardim edin kizlar

Onları bilmem de incir kürü iyidir. Bir de herkeste farklıdır süt yapan şeyler bence. Ben mesela kereviz, balık, bulgur yerdim taşardı. Sen deneye deneye bulursun neyin süt yaptığını..

bulgur pilavı özellikle de hurma çok süt yapardı ben de günlük bolca hurma yerdim

Duymustm hurmayi ama hergn bol bol mu yemem lazim acaba g nde bi kaç tane yesem yetmezmi:)tatli pek sevmemde

Ben promalt içiyorum. Bende epey fark ediyor hem miktar hem de kalitesini arttiyor sütün. Sagdigim zaman görüyorum sütümü. Sutum az gibi hissettigimde ya da cok su gibi gordugumde iciyorum. Ictigimde hem daha koyu kıvamlı ve yağlı hem de çok çıkıyor. tadı da pekmez gibi. Kalorili de bi içecek.

Son düzenleme:

bana da kuru dut çok iyi gelmişti bi cezvede bi avuç kaynatıp suyunu içiyordum tanelerini de yiyordum çok fayda etti.. bide geçen Ender Saraç tv de süt artıran şeyleri sıraladı 1.uyku 2.su dedi....

en önemlisi stres siz olmak. malt içecekleri işe yarıyor. birde incir suyu

Bozayı denedinizmi anne sütunü arttiriyor ve bende sütümü sadece sarımsaklı yoğurt arttırıyor bizde alerji var o yüzden bende yoğurt artık yemiyorum ama herkesin farkli senin deneyip görmen lazım bide önerebilecegim tere otu maydanoz bolca su içmek de arttiriyo

Birincisi o tere otu değil dere otu süt yapar ikincisi maydonoz sutu azaltır bilip bilmeden insanları yanlis yönlendirme

Bulgur bende de cok süt yapıyor, hoşaflar, bol çorba her öğünde.. Herseyden önce sütün olması için bol bol bol sıvı alman lazım.. Ne kadar sıvı o kadar süt.. Yeşil soğan süt yapıyor bende.. Ama bazı bebeklere gaz yapabilir.. Ve moral önemli sütüm yok yetmiyor deme ve öyle düşünerek hareket etmemelisin..

Birincisi o tere otu değil dere otu süt yapar ikincisi maydonoz sutu azaltır bilip bilmeden insanları yanlis yönlendirme
Ne derdin var benle hayırdır bu uslüp da ne!!!
Yazım yanlışı yapmış olabilirim ne var bunda tere otu degil dere otuysa maydonoz da değil maydanoz hanfendi

Herkesin sütünü arttıran şeyler farklıdır bi kere yani ne bu sinir arkadaşa bi tavsiye vermisiz yanımda olsanız döveceksiniz galiba!!!!!

Birincisi tere otu diye bi bitki var zaten yazım yanlısı oldugu icin değil yanlis bitkiyi söylediğin icin tepki gösterdim.. Sırf size cevap yazmak icin üye oldum çünkü cehalete sinir oluyorum. Bilmiyorsanız yazmayın belki sizin yanlis yönlendirmeniz o annenin sutunu azaltacak. Böyle duşunun. Kendinizi bu kadar önemsemeyin bu arada

Bol bulgur pilavı ye , bol bol da su için , hem süt yapar hem zayıflatır , anason da içerseniz faydasını görürsünüz

Konu eski ama yazayım sütünüzün gelmesini istiyorsanız uyuyun .Uyku süt getirir dinlenemeyen annenin sütü azalır.Bebekleri uyuttuğunuzda mümkünse siz de yatın .

Ayy cehaletimi aydınlattiğiniz icin size ne kdar tesekkur etsem o kadar az olur yani minnettarım sizin aydın bilginize sağoluñ!!!!!!!!!

ESKİ Bİ KONU AMA SONRADAN BAKANLARA FİKİR OLSUN DİYE YAZMAK İSTEDİM MAMİPOWER GERÇEKTEN İŞE YARIYOR BEN ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM BEBEĞİM KALP HASTASI VE BENİMDE BAĞIŞIKLIK SİSTEMİMLE İLGİLİ BİR RAHATSIZLIĞIM VAR İKİSİ BİRLEŞİNCE İKİNCİ ÇOCUĞUMUN SÜTÜ YETMEDİ MAMA VERİYORDUM ANNE SÜTÜNÜN YANINDA MAMİPOWER KULLANMAYA BAŞLAYINCA (GÜNDE İKİ ADET) GÜNDE İKİ DEFA VERDİĞİM MAMA ÖNCE BİRE SONRA İKİ GÜNDE BİRE DÜŞTÜ SONRA ARA SIRA MAMA VERMEYE BAŞLADIM ŞİMDİ BEBEĞİM 11 AYLIK ARTIK ESKİSİ KADAR İHTİYAÇ DUYMUYORUM AMA YİNE SİPARİŞ VERECEM UYKUSUZLUK YORGUNLUK OLUNCA İSTER İSTEMEZ AZALIYO SÜT O DÖNEMLER İÇİN ELİMDE BULUNSUN DİĞER MALT İÇECEKLERİNDENDE KULLANDIM PROMALTIN BANA TEK GETİRİSİ +10 KİLO OLDU LACTAMİL SÜTÜ DEĞİL AMA KALİTESİNİ ARTTIRIYOR İLK ÇOCUĞUMDA İSE İNCİR KÜRÜNÜN VE TAHİN HELVASININ ÇOK FAYDASININ GÖRMÜŞTÜM. BİRAZ UZUN OLDU AMA ANNE SÜTÜ ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU UMARIM FAYDASINI GÖREN ANNELERİMİZ OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…