Sütüm yok nasıl artacak acaba

MayaOn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
77
23
38
36
Merhabalar 40 haftalik oldum sütüm yok sezeryan doğum yaptım ve seker hastasıyım makine ile sağım deniyorum 4 damla felan geliyor.E bebekten malta içecek aldım icrim ama çok tatlıydı bitiremedim.Rezene ,anne çayı denedim olmadı.Farkli şeyler deneyen var mi acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.

E bebekten beslac alıyordum ayrıca bol su tüketimi ve kuru dut kaynatıp hoşaf gibi şekerle içiyordum acayip süt yapıyordu tavsiye ederim

Kaç gün oldu doğum yapalı

Mamillac diye Bi süt arttırıcı var yada bestlac ikisinden birini al dene kuru incir hurma ye kuru dut kaynat iç emzir sağıma devam gece gündüz su iç fazlaca yulaf ye ara öğünlerde kuvvetli beslen

Mamillac diye Bi süt arttırıcı var yada bestlac ikisinden birini al dene kuru incir hurma ye kuru dut kaynat iç emzir sağıma devam gece gündüz su iç fazlaca yulaf ye ara öğünlerde kuvvetli beslen
Teşekkür ederim

Öncelikle sütüm yık diye düşünmeyin ,yeşillikler süt yapıyor her öğün mutlaka bol yeşillikler salata yiyin asla aç kalmayın, ayva elma vs kaynatıp için ,ıhlamur için suyu bol bol için sivi tüketmek çok önemli corba yapın için oğlumun besin alerjisinden dolayı ben diyet yaptığım için sütüm azalmıştı bunları yaparak toparladım stres kesinlikle anne sütünü çok etkiliyor bol bol emziren birde yorucu bi süreç ama bebeklerimiz için değer paketli gıdalar tüketmeyin bir de sütünüzun kalitesi de önemli

Çok teşekkür ederim

Sütüm yok demeyin pozitif düşünün stres yapmayın. Kuru dut çayı müthiş süt artırıyor. Ve tabii Ki bol su.

Galactago tablet ve solgar brewers yeats tabletini kullanıyorum. Benim de sütüm azdı bunlarla farketti. Bestlak damlayı, bol su içmeyi arkadaşlar söylemiş zaten tekrar söylememe gerek yok.

Bol su içip bol bol emzirin. Memeye düzenli uyarı gitmesi lazım . Emzirme araları 2 saati geçmese iyi olur. Emmediği zamanlarda 10-15 dk süt akmasa da sağımı devam ettirin meme uyarılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…