sütüm yetmiyorrr

meminimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
20
0
86
İstanbul
merhabalar ben yeni üye oldum,3aylık bir oğlum var dünyalar tatlısı ama herkesin yaşadığı sorunları bizde yaşıyoruz işte, sütüm hiç yetmedi ona hep azdı çünkü şimdi biraz gelmeye başladı ama tabiki mama verdik ve biberona alıştı, beni, emmiyor ama sağıp veriyorum,

sütü artıran şeyleri çok araştırdım, herşeyide denememe rağmen hiç gelişme olmadı malesef, bir sitede birisi et suyu denediğini yazmış hatta okadar artmışki doktor biraz azalsın diye bi tablet önermiş, bende hemen hazır et suyu aldım onu bile içtim ama nafile ,aranızda bunu deneyen varmı acaba

bence ilk bastan beri azdiysa prolaktin hormonu ile alakali bir durum yasiyorsundur. ben de ayni durumdaydim, sutum hic yetmedi, neler cektim ama hic pes etmedim, her seyi denedim, su an 9 aylik bebegim ve hala emziriyorum...
et suyu, bulgur gibi yiyecekler bence sutu normal olan annelerinkini artiriyor. once bunlari dene olmazsa rezene gibi bitki caylarini ve cemen otunu dene. bunlar prolaktin hormonunu artirmak yoluyla sut miktarini artiriyor...
bir de eger gogus pedi kullaniyorsan, emzirirken emzirmedigin gogsunden de sut geliyorsa sutun az degildir unutma...ben hic kullanma geregi duymadim ped...

yemenize dikkat edin bence ablamında aynı sorunu vardı doktora gitti ve bir liste vermişti.hatırladıklarımı yazayım belki işinize yarar.bol bol su için sabah akşam süt yeşilliği bol yiyin.süt olsun pilav ye derler bazıları ama doktor sakın böyle şeylere inanma osadece kilo yapar demişti aklıma gelenler bunlar

merhabalar, dün kuru yemişlerden leblebi ve nohutun sütü arttırdığını okudum. hemen denedim. özellikle gece sütüm her zamankinden daha fazla geldi. hem bu yemişler tok tuttuğundan doğum sonrası kiloları vermekte de yardımcı. günde bir avuç leblebi yemeye karar verdim öğün arasında. benim bebek 5 aylık.kilosu da iyi.hep anne sütü ile besliyorum. bitki çayları, özellikle rezene ve ısırgan en büyük yardımcım. tüm annelerin sütü bol olsun dilerim.

a benim diğer göğsümden geliyo süt emzirirken,sütüm az diyorum CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…