benim sütüm artsın diye doktorumun bi tavsiyesi vardı bana, çocuğa kesinlikle yan etkisi de yok merak etme. light bira. normal değil ama bak light. her akşam bi kutu içiyodum. bize ertesi günü öğlene kadar en azından yetiyodu. sonra gün içinde de boza ve helva. bak boza da çok iyi gelir helva da. artı bol bol su iç. bebişi ni de bi kere öp benim için olur mu lütfen:)
nasıl yani biramıı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ya ılk defa duydum bılmedıgım neler varmıss
pekı sarhosluk yapıyormu yanı ben bı bırada sarhos olurumda süprizzzzz
bebege bı zararıda yok dıyorsun olemii :uhm:
Kızlar 28 Şubatta sezeryenle 38 haftalık doğum yaptım ilk üç gün bir damla sütüm gelmedi 3 hafta geçmesine her türlü incir, bulgur vs. vs. yememe süt pompası ile sağmama bebeği sık sık emzirmeme rağmen sütüm halen az bebeğe yetmiyor tabii mama takviyesi yapıyoruz ne olur yardım benim durumumda olup sonradan sütü çoğalan varmı? yada sütü çoğaltmak için önerisi olan varmı? senağlama
Kızlar 28 Şubatta sezeryenle 38 haftalık doğum yaptım ilk üç gün bir damla sütüm gelmedi 3 hafta geçmesine her türlü incir, bulgur vs. vs. yememe süt pompası ile sağmama bebeği sık sık emzirmeme rağmen sütüm halen az bebeğe yetmiyor tabii mama takviyesi yapıyoruz ne olur yardım benim durumumda olup sonradan sütü çoğalan varmı? yada sütü çoğaltmak için önerisi olan varmı? senağlama
sütünün yetmemesine üzüldüm.Dün ben de bu yüzden ağladım.sütüm çoktu ama bir haftadır yediklerime dikkat edeyim diye az yiyordum baktım giderek azldı.dün akşam yeşil merrcimek ve bulgur pilavı yedim bol süt içtim yoğurt yedim ve gece göğüslerim dolu uyandım çok sevindim. sanırım herkesin bünyesine göre süt yapıcı besinler var denemek gerekiyor ben bol üzüm ve kayısı hoşafı içiyorum süt için ve yemek gerekiyor bol su ile olmuyor sadece çünkü ben de bol sıvı gıdanın süt üçün yeterli olacağını düşündüm.yemeyi çok azalttım ama 2-3 litre su artı bol hoşaf içmeme rağmen sütüm çok az oldu taki işte dün yemek yemeye başlayana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?