• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Sütüm yetmiyor, piskolojim cok bozuldu!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sibel_Kaan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
2
0
36
Avusturya

Merhaba arkadaslar, 2 aylik bir oglum var, 4 kilo dünyaya geldi, ilk zamanlar kücük oldugu icin sütüm yetiyordu, ama artik yetmiyor.

Her iki saat`te bir sagiyorum ve zar zor 70 ml geliyor, pompayi biraktim acaba omu azaltiyor diye, ama yavrum cekiyor cekiyor bitince aglamaya basliyor...

Mecbur mamaya basladim, günde 2 litre su iciyorum, still tea, duydugum herseyi denedim..

Ne yapayim ben simdi, birakayimmi emzirmeyi, gerci pes etmek istemiyorum ama bir mama bir süt, oglumda felaket gaz sancisi oluyor...

Ne olur bana bir akil verin..

Simdiden sagolun, allah razi olsun...

Merhaba arkadaslar, 2 aylik bir oglum var, 4 kilo dünyaya geldi, ilk zamanlar kücük oldugu icin sütüm yetiyordu, ama artik yetmiyor.

Her iki saat`te bir sagiyorum ve zar zor 70 ml geliyor, pompayi biraktim acaba omu azaltiyor diye, ama yavrum cekiyor cekiyor bitince aglamaya basliyor...

Mecbur mamaya basladim, günde 2 litre su iciyorum, still tea, duydugum herseyi denedim..

Ne yapayim ben simdi, birakayimmi emzirmeyi, gerci pes etmek istemiyorum ama bir mama bir süt, oglumda felaket gaz sancisi oluyor...

Ne olur bana bir akil verin..

Simdiden sagolun, allah razi olsun...

kilo alımından anlaşılır sütünün yetmediği.benimkisi de 5 dk. emince başlardı ağlamaya.zorla devam ettirirdim emzirmeye doymamıştır diye.ama emmezdi.ay sonunda baktık kilosu iyi.gazdan ağlıyormuş.bence dr.una danışmadan ek birşey verme.

ben 5.aya kadar hem makineyle çektim hem emzirdim makineye devam et üstelik 2 aylık bi bebek için 70 cc yeterli fazla bile. aylık kontrolünde kilo almamışsa doktroun der sana zaten mama takviyesine başlayalım diye. aptamilin gaz sancısı yapmayan maması varmış ayrıca gaz için aptamilin rezene çayındanda verebilirsin doktorlarda tavsiye ediyor zaten.

üzüntünü anlayabiliyorum. 1 Ocak doğumlu bi kızım var, bende daha 21.günde anne sütü+mama takviyesi yapmak zorunda kaldım dr. tavsiyesiyle. bebeğimi emzirip doyduğunu sanarken, ağlamalarını, karın gurultularını gaza yorarken meğerse açmış kuzucum. mart sonunda işe başladıktan sonra sağıp bıraktım sütümü ama ister istemez azalma oldu. zaten hiç bi zaman çok gelmedi sütüm. en son mayısta abim kalp krizi geçirdi onun telaşıyla hastane üzüntü derken 2 gün sağamadım, az olan sütümde bitti :( insanı inanılmaz üzüyor ama yapacak bişi yok. o yüzden sende kendine daha fazla sıkıntı yapma, aç kalmaktansa mama takviyesi yap bebeğine.

Back