- Konu Sahibi biranneikiogul
-
Sen emzırmeye devam et canım. Doktor kontrolünde kilosu geri kalmışsa sütün yetmiyordur,mamaya başlarsın.Merhabaa
Bebeğim 45 günlük emziriyorum ancak bebeğim 1.5 saatte bir acıkıyor
Sütüm yetmiyor mu o yüzden mi acıkıyor ?
Ama bu şekilde çok panik oluyorum süt yetmiyor mu diye kilo alımı bez çıkarması falan iyi ama insan geriliyorSadece acıkınca emmiyor bebekler, sizin memeniz ona güven veriyor. Bol bol emzirin, saat tutmayın hep memenizde dursun sağlıkla büyüsün. Bı süre sonra uzar emme aralığı
Olmayın, olumsuz da düşünmeyin. Ben de hep sütüm mü az diyordum, birgün duşta pıt pıt damlıyor baktım. Bebek de gelişimi normal ise stres etmeyin kendinize. Cisli bez takibi yapın bir de, günde 5-6 bez olmalı en az.Ama bu şekilde çok panik oluyorum süt yetmiyor mu diye kilo alımı bez çıkarması falan iyi ama insan geriliyor
Canım merhabalar benim bebeğim 3 buçuk aylıkMerhabaa
Emzirdikten sonra yıkmıyor ama 1.5 saat sonra çığlık çığlığa ağlamaya başlıyorOlmayın, olumsuz da düşünmeyin. Ben de hep sütüm mü az diyordum, birgün duşta pıt pıt damlıyor baktım. Bebek de gelişimi normal ise stres etmeyin kendinize. Cisli bez takibi yapın bir de, günde 5-6 bez olmalı en az.
Süt bebek çektikçe çoğalıyor, bol bol su için. Şekerli ye diyenlere kulak asmayın, sütü su arttırıyor.
Bebek aç kalsa ortalığı yıkar emin olun.
Yani 1.5 aylık bebeğin 1.5 saatte bir emmek istemesi normal miCanım merhabalar benim bebeğim 3 buçuk aylıkhala da 2 , maksimum 2 buçuk saate bir emziriyorum , anne sütü kolay sindirildiği için mamaya göre hızlı acıktırırmış kilo alımı ve idrar çıkışı iyi ise hiç korkmayın
Bence normal , mide kapasiteleri daha küçük olduğu için daha da sık acıkıyorlar ilk aylarda ♥Yani 1.5 aylık bebeğin 1.5 saatte bir emmek istemesi normal mi
Siz bebeğinize mama takviyesi veriyor musunuz pekiBence normal , mide kapasiteleri daha küçük olduğu için daha da sık acıkıyorlar ilk aylarda ♥
Hayır hiç kullanmadım , düzenli takiplerinde kilosu alımı normal , eğer sizin de öyle olursa hiç korkmayın sütünüz yetiyordurSiz bebeğinize mama takviyesi veriyor musunuz peki
Sadece sana ihtiyacı var ve bu muazzam bseyMerhabaa
O gaz sancısıEmzirdikten sonra yıkmıyor ama 1.5 saat sonra çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor
NormalYani 1.5 aylık bebeğin 1.5 saatte bir emmek istemesi normal mi
Evet karnı çok şiş şuan yemi bir damla kullanmaya başladım biogaiga diye işe yaramasını ümit ediyorumO gaz sancısı
Emzırsıkten sonra gazını tam Cıkarmıyorsundur.
O da bı saate sıkıştırıyor cocukları
Biıgaiadan ben memnun kalmadım ama defalarca aldım.Evet karnı çok şiş şuan yemi bir damla kullanmaya başladım biogaiga diye işe yaramasını ümit ediyorum
6 aylık olana kadar 1-1,5 bazen 40 dk bir emdi . Gayet normal . Kilo alımı iyi ise buda 0-3 aylık bebekde ayda 600-1000 Gr arası alıyorsa no problem.Yani 1.5 aylık bebeğin 1.5 saatte bir emmek istemesi normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?