• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sütüm yeterlimi bilemiorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tedil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
80
26
98
52 gunluk bebegım var 2 gogsumden toplam 80 cc cıkıor yeterlımı sızce

canım sağmakla bebğin emmesi arasında fark oluyor bebek daha güçlü çekiyor bunun yanında sağdığın süt mikrarıda çok güzel içini rahat tut sütün her halukarda yeter. rabbim her anneye iki bebeğe yetecek kadar süt verirmiş aklını bunlarla karıştırma.

canim onemli olan bebegin gunde ne kadar ictigi. sutunu sagip mi veriyosun yoksa emiyormu seni.
bebeginin gunluk almasi gereken sut miktari 24 saat te kilosu *150= toplam cc.

eger biberonla veriyorsan bunu verdigin biberon sayisina bolerek verirsin ama emziriyorsan aciktigini dusundugunde emzirmelisinki o zaman ne kadar ictiginden emin olamassin. bebegin memnunsa halinden ve duzenli kilo aliyorsa yetiyor demektir ama bebein surekli agliyorsa ve emmek istiyorsa ve kilo az veya hic almiyorsa yetmiyor demektir o zamanda ek gidaya baslayabilirsin. gelen sutunu verp cok agladigi zamanlarda mama hazir mama verebilirsin. senin sutundende vazecmez eger bu sebepten vermek istemessen. insallah senin sutun yetiyordur ama yetmiyorsada dunyanin son degil canim benimde yetmedi verebildgim kadar kendi sutumden sagip verdimki bagisiklik kazanmasi icin ama hazr mamaya basladim ve yaptigim hesabi uygulayarak verdim hep s an kiosuda gayet iyi allaha sukur.

Son düzenleme:
emziriorum ama bazen hic durduramazsam gunde en fazla 2 ogun mamada veriorum kilosuna normal demıstı doktor ama bu ara gıtmedık ne olusa olsun annelerın aklında hep yetmıormu acaba sorusu var galibaa

emziriorum ama bazen hic durduramazsam gunde en fazla 2 ogun mamada veriorum kilosuna normal demıstı doktor ama bu ara gıtmedık ne olusa olsun annelerın aklında hep yetmıormu acaba sorusu var galibaa

bnde 2 öğün mama vermek istiyorum,hangi mamayı kuLLanıyorsunz ne tawsiye ederisnz ?

benmde 50 günlük 75 80 çıkıo sağmada iki memeden.doğduğu günden beri 60 cc mama veriyorum :( sanırım yetmiyor ama siz yine de mama vermeyin:50:

Back