Bebek Beslenmesi Sütüm Yaramıyor’mu??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Elif_2702

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
1
0
1
32
Merhaba, Bebeyim 3 haftalık. Emziriyorum Ek gıda suan almadık.
Göüslerim hemen yara oldugu icin meme ucu kullanıyorum, bırakmaya denedim ama olmadı. Kızım Meme ucuna alısdı ve doyduktan sonra emzik gibi hala emiyor. Yedikten sonra kusuyor. Emziğe alısdırmaya calısdım ama kesinlikle almiyor. Dogdunda 3600, hastaneden 3300 ayrıldık suan kilosu 3780...
Ve kızım az uyuyor, doymadıgı icinmi?

Sütüm yaramıyo olabilirmi???

Sütüm yaramıyor gibi seyler düşünmeyin stres yaparsınız hastaneden ayrıldıktan sonraki dönemde 480 gram almış bu dönem sürekli emzirin özellikle gece emzirin ki sütünüz cogalsın.

Saglıkla büyütün bebeğinizi. Az uyumasının sebebi gazda olabilir.

Uzun süre emzirdiginiz için gaz oluyor her memeyi 15 dak emzirip kesin. Yaramıyor diyede stres yapmayın her annenin sütü bebeğine yarar.

Bunu ben de bir doktora sordum, telefondan çok faydalı bilgiler aldım resmen yeniden emzirmeyi anlattı bana

Ağlamıyorsa sütünüz yarıyordur.Aç olan bebek hiç uyumaz mesela ama kızınız az da olsa uyuyor.O meme ucunu emdiği için kusuyor kızınız.Midesi gazla doluyor ve kusuyor.Emmesi için meme ucunu vermeyin emziğe alıştırın.Bnm arkadaş çocuğu emziği attıkça ağzına vermiş öyle öyle alışıyorlar emzik emmesi meme ucu emmesinden iyidir.

Kz 3 haftalık bebeğe ne ek gıdası zaten Devam sütü diyorsan o ek gıda olmuyor... 3 haftalk daha ayrıca kilosu gayet iyi hafteda 200 veya 250 g alması gerekiyor zaten.. bide her çocuk emziği kabul etmiyor benimki de kabul etmedi hala kabul etmiyor.. Yara da yanlış emzirmeden kaynakmı oluyor halkanın tamamını alabildiği kadar ağızına alması lazım sadece ucunu alınca yara oluyor ne yazık ki.

Sütünüz daha nasıl yarasın ki maşallah bence. Benim kızım 12 günlük oldu hala doğum kilosunun bayagı altında. 1 saat emiyordu doktor 15 dk emzirip bırakmamı söyledi beslenmeden ziyade oyunoynuyırlarmıs 15 dk dan sonra. Ek olarak mama başladım (devam sütü)şu an kilo almaya basladı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…