Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesisütüm yağlı olduğu içinmi bebeğim kilo alıo ben kilo veriyorum
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkdşlar doğuma grerken 103 kiloydm çıkdıkdan snra 93düm şimdi 2 ay oldu 87 yim ama zaten hamile kaldığımda 91dm doğumdan öncekikiloma çokdan düşdm yani.oğlumda 4 kilo dğduu şimdii 50 günlük 6200 tombiş yani.sütüm yağlı oldğu içinmi böle oluyor.ablama sağlık ocağında ebe öle demiş sütün yağlıysa çocuğun kilo alır sen verrsn demiş blgnz varmı.bu arada ben yemeden kasmıyorum doyana kdr yiorum
sütün yağlı olması sizin yağlarınızdan elde edildiği için kilo vermeniz mantıklı. bende de aynı durum sözkonusuydu hayatımda 36 beden olmayan ben doğumdan sonra kuruyup kalmıştım; normalde 40 beden giyiniyorum.
ha bu arada benim miniğim de tosuncuk bişeydi bacakları ve kolları kat kattı
anne sutu çocugun ihtaiycaini kar$ilamak için uygundur, her ay degi$ir hatta çocugun ihtiycaina gore
yagli yada deil çokkk faydali ve daha iyisi yok dunyada , en pahali mama bile anne sutunden sonra gelir
aldigi kiloda çok deil Ilka ylar için, 6 aydan sonra kilo alimi yava$layacak zaten
anne sutunden hiç bi bebek obez olmaz
siz aynen devam edin, bebeginizi saglikla buyutun in$allah ..
sütün yağlı olması sizin yağlarınızdan elde edildiği için kilo vermeniz mantıklı. bende de aynı durum sözkonusuydu hayatımda 36 beden olmayan ben doğumdan sonra kuruyup kalmıştım; normalde 40 beden giyiniyorum.
ha bu arada benim miniğim de tosuncuk bişeydi bacakları ve kolları kat kattı
valla benımde sutum ılk 5 ay baya yaramıstı kızıma bende cok hızlı kılo verdım hatta hamıle kaldıgım kılomunda altına dustum..sutumde baya yaglıydı..bardaga koydugumda bır muddet sonra acaıp yag tutuyordu..olabılır yanı..
valla benımde sutum ılk 5 ay baya yaramıstı kızıma bende cok hızlı kılo verdım hatta hamıle kaldıgım kılomunda altına dustum..sutumde baya yaglıydı..bardaga koydugumda bır muddet sonra acaıp yag tutuyordu..olabılır yanı..