Sütüm mü Kesiliyor ? :(((((

Semaism

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
16
4
Arkadaşlar merhaba. Kızım 3 aylık. Normalde de çok sütü olan biri değilim. Ne yaparsam yapayım sütümü arttıramadım. Günde 3 litreye yakın su içiyorum tahin pekmez yiyorum. Yok humana çayı yok malt içeceği hepsini denedim banasın demedi. Olanın üstüne çıkmadı sütüm. Ama bu aralar iyice azaldı. Bugün akşam bi sağıyım ne kadar çıkıyo acaba sütüm dedim iki göğsümden 5cc çıktı çıkmadı şok oldum; ve çok üzüldüm. Göğsümde bi ateşlenme ara ara sertlik var ve devamlı diken gibi batma hissi oluyor. Kaşıntıda var. Yani acaba damarlarım mı tıkandı yoksa sütümmü kesiliyor. Damarlarım tıkandıysa napmalıyım. Bi doktoramı görünsem ? Hangi doktora gideceğimide bilmiyorum. Kadın doğum uzmanınamı görünmeliyim. Ayy ne olur yardım. Çok üzüntülüyüm. Bu ayın sonunda da işe başlıcam. Ne hayallerim vardı emzirme konusunda.

Benim kizimda bir bucuk aylik benim sutumde cok degil ve ben nette okudum 3 aydan sonra sutte azalma oluyomus yani fazlasini uretmiyomus buyuk ihtimal benimde ole olcak ama ben incir kuruni denicem simdiden. netten bi arastir istersen ibrahim saracoglu da oneriyo

Onuda denedim canım. Diyorum ya neler neler denedim. Ama banamısın demedi. Galiba bünyeyle alakalı. (
Peki ne kadar sure denedin bide bulgur pilavi kisir falanda iyi sut yapiyomus benim tanidigim yapmis iyi sutu olmus netten baktim bende olumlu yoru.lar var bunyeylede ilgisi olabilir tabi artik deneme yanilma ogrencez ne yariyo ne yaramiyo

Sıcak bir duş aldıktan sonra tekrar saymayı dene canım belkide süt düğümlenmesi olmuştur.. Sert yerlerine masaj yaparak sapar ya da emzirirken daha kolay boşalır.. Sıcak su torbası da işe yarar.. Süt düğümlenmesi değil de sütün azaldıysa da üzülme.. Çok şükür mama diye bişey var Allah dermansız dert vermesin..

Merhaba canim endişe etme kizimda aynı şeyi yaşadım göğüslerim taş gibi olmuştu ateş gibi sizlamisti süt içerde birikiyor dugimleniyor sıcak duş tut göğüslerine emzirmeden önce sıcak havlu bas bak nasıl sütun gelecek bebisinde doyar süt gelmeyince deliriyolar resmen
Allah analı babalı büyütsün

Evet canlar dediklerinizi uyguladım. Duşa giriyorum sık sık. Sıcak su torbası koydum. Hamama bile gittim. Göğüslerime masaj yaptım. Sertlikler geçti. Ve eski haline geri döndü gibi çok şükür bu işin en önemli sırrıda sık sık emzirmek sanırım. Yarım saatte bi verdim kızıma göğsümü.. O çektikçede açıldı. Mama veriyorum yinede mecburen. Çünkü bu ayın sonunda işe başlıcam, sağsam bile sütüm tek başına yetmez. Yinede nereye kadar giderse vermeye devam edicem. Ama dediğiniz gibi Allah dermansız dert vermesin. Şimdi herşey var çok şükür.. Öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…