- 7 Temmuz 2024
- 316
- 82
- 13
- 31
- Konu Sahibi kelebek0312
-
Sağımda çok süt gelmeyebilir bazen hiç gelmediği oluyor bende bebeğim 5 aylık sağıma takılma yani ayrıca 3. Aydan sonra artık bebeğin ihtiyacına göre süt üretilirmiş o emdikçe süt gelir çok ilginç bişey bazen dakikalarcasağıyoruö süt gelmiyor oğlum emiyor süt akıyor diğer göğsümden. He birde emzirirken süt geldiğini hissediyor musun gögüs uçların biraz büyür ve ucunda böyle ufak kıpırdanma hissedersin sonra süt gelmeye başlar hatta belki fark ettiysen birini emzirirken diğer göğüsten süt Akar bunlar varsa zagen sütün hayli hayli yetiyordurKızlar bebegimi emzirdiğim gögsümden 2 saat sonra sağım yaptım bu kadar çıktı 4 aylıgız.miktar az geldi gözüme Normal mi daha mı fazla olması gerekiyordu napmam gerek
Evet hafif bir sızı oluyor süt doldugunu hissediyorum her zaman olmasa da . Ama benim bebeğim bir süre emdikten sonra sinirleniyor çekip çekip bırakıyor.akışın az olmasını mı sevmiyor bilemiyorum o zaman diger göğse alınca onu emmeye başlıyor bu defada ben yetmiyor mu acaba diye tedirgin oldumSağımda çok süt gelmeyebilir bazen hiç gelmediği oluyor bende bebeğim 5 aylık sağıma takılma yani ayrıca 3. Aydan sonra artık bebeğin ihtiyacına göre süt üretilirmiş o emdikçe süt gelir çok ilginç bişey bazen dakikalarcasağıyoruö süt gelmiyor oğlum emiyor süt akıyor diğer göğsümden. He birde emzirirken süt geldiğini hissediyor musun gögüs uçların biraz büyür ve ucunda böyle ufak kıpırdanma hissedersin sonra süt gelmeye başlar hatta belki fark ettiysen birini emzirirken diğer göğüsten süt Akar bunlar varsa zagen sütün hayli hayli yetiyordur
Biberon kullanıyorsanız ondan akışını begenmiyordur. Kullanmıyorsanız 4 ay atak ayı ondan red olmuş olabilir geçicidir bu durum. Farklı pozisyonlarda emzirin çok şık sağım yapıyorsa iz tayzik olabilir bir memede benim başıma geldi ondan biliyorum. Bende sırt üstü yatıp bebeği mememe koyup emzirdim böyle çözüm buldum gercekdende işe yaradı tayzik varsa deneyin işe yarar. Sağımda çıkan sut makinananin cekebildigi süttür. Bebekler daha fazla çeker bu bir kriter asla değildir.bende hep 30 bazen 60 CC sagardim ama bebeğim en üst sınırda kiloda oldu hepEvet hafif bir sızı oluyor süt doldugunu hissediyorum her zaman olmasa da . Ama benim bebeğim bir süre emdikten sonra sinirleniyor çekip çekip bırakıyor.akışın az olmasını mı sevmiyor bilemiyorum o zaman diger göğse alınca onu emmeye başlıyor bu defada ben yetmiyor mu acaba diye tedirgin oldum
Olmuyor sağ gögsümü istemiyor çok zorlanıyorum naptıysam begenmiyorBiberon kullanıyorsanız ondan akışını begenmiyordur. Kullanmıyorsanız 4 ay atak ayı ondan red olmuş olabilir geçicidir bu durum. Farklı pozisyonlarda emzirin çok şık sağım yapıyorsa iz tayzik olabilir bir memede benim başıma geldi ondan biliyorum. Bende sırt üstü yatıp bebeği mememe koyup emzirdim böyle çözüm buldum gercekdende işe yaradı tayzik varsa deneyin işe yarar. Sağımda çıkan sut makinananin cekebildigi süttür. Bebekler daha fazla çeker bu bir kriter asla değildir.bende hep 30 bazen 60 CC sagardim ama bebeğim en üst sınırda kiloda oldu hepo kadar sık emzirirdim ki nerdeyse gogsumden ayrilmadi 6 ay. Gündüzleri ne zaman isterse geceleri 2 saatte bir
Bazen bebekler tek pozisyonda rahat ettiği için memeyi reddedebiliyorlarmış yani sizden kaynaklı değil. Hani yatarken de alışkanlıklarımız vardır ya misal ben tek sağ tarafıma yattığımda rahat edebiliyorum gibi. O yüzden yastıkla destekleyip bu şekilde emzirmeyi deneyebilirsinizOlmuyor sağ gögsümü istemiyor çok zorlanıyorum naptıysam begenmiyor
İlk çok gelip sonra azalıyor ya ona sinirleniyordur bu bebeler çok fenaEvet hafif bir sızı oluyor süt doldugunu hissediyorum her zaman olmasa da . Ama benim bebeğim bir süre emdikten sonra sinirleniyor çekip çekip bırakıyor.akışın az olmasını mı sevmiyor bilemiyorum o zaman diger göğse alınca onu emmeye başlıyor bu defada ben yetmiyor mu acaba diye tedirgin oldum
Sütün tazyigi kendiliğinden düzelmezmi iki gögsümde sagımdan kaynaklı çok tazyikli doğdu doğalı zorlanıyor mememde.Biberon kullanıyorsanız ondan akışını begenmiyordur. Kullanmıyorsanız 4 ay atak ayı ondan red olmuş olabilir geçicidir bu durum. Farklı pozisyonlarda emzirin çok şık sağım yapıyorsa iz tayzik olabilir bir memede benim başıma geldi ondan biliyorum. Bende sırt üstü yatıp bebeği mememe koyup emzirdim böyle çözüm buldum gercekdende işe yaradı tayzik varsa deneyin işe yarar. Sağımda çıkan sut makinananin cekebildigi süttür. Bebekler daha fazla çeker bu bir kriter asla değildir.bende hep 30 bazen 60 CC sagardim ama bebeğim en üst sınırda kiloda oldu hepo kadar sık emzirirdim ki nerdeyse gogsumden ayrilmadi 6 ay. Gündüzleri ne zaman isterse geceleri 2 saatte bir
Malesef düzelmiyor fakat bebek tolere etmeyi öğreniyor. Buda büyüdükçe oluyor. Ozaman zarfina kadar arkana mümkün olduğunca yaslanip emzir yada dediğim gibi sen sırt üstü yat bebeğini meme koy öyle emsin.20 aylık benimki hala beni ben sırt üstü pozisyonundayken emer yastık getirir bana öyle daha rahat emdiginden yada alistigindanSütün tazyigi kendiliğinden düzelmezmi iki gögsümde sagımdan kaynaklı çok tazyikli doğdu doğalı zorlanıyor mememde.
Gazı vardır o yüzden ememiyordurEvet hafif bir sızı oluyor süt doldugunu hissediyorum her zaman olmasa da . Ama benim bebeğim bir süre emdikten sonra sinirleniyor çekip çekip bırakıyor.akışın az olmasını mı sevmiyor bilemiyorum o zaman diger göğse alınca onu emmeye başlıyor bu defada ben yetmiyor mu acaba diye tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?