sütüm kesiliyor galibaaa:(:(:(

canım sagdan soldan duyduklarımı yazım bol su ıc yesıl soganda sutu cok arttırıyomus bıde kompostu tarzı seyler ıc umarım duzelır ama sakın stres yapma uzulme en onemlısı bu

katılıyorum bunlara bol yemek,tabı dıkkat ederke sutu artırıyor,bol bol su ıc canın ıstemesede gunde 2,5 lt ıc mulaka her emzırmeden sonra ıc,yanında tas suyunu etkısı oldugunu goruceksın.....senağlama

canim tahin pekmez ye sabahlari
tahin helvasi,komposto ve bol yesillik kıvırcık roka salatasi
birde yogurtlu bugday corbasi yapıp ye
bunlar gercekten suru arttırıyor
bir de panik yapmamaya calis canim bazi gunler azalip bazi gunler cogalmasi normal

canımtelaşlanma sakin ol.ben kızım 4. ayından beri adet oluyorum ve adetli günlerimde 4-5 gün sütüm çok azalıyor sonra yine artıyor.sebebini bilmiyorum ama böyle.başka böyle olan var mı bilmiyorum.canım sen adet olmaya başladın mı.belki bununla alakalı olabilir.

ben adet olmaya lohusalıgımdan hemen sonra basladım ama zaten ben bu topiği açalı çok oldu şu anda sütüm ii allaha şükür yetiyo :)

ya o tarifi bana da gönderir misiniz.benim de sütüm çok azaldı.teşekkürler

kizlar benim de 4 dort gundur sutum azalmisti.hatta damla damla geliyordu.uc gun zorla sik sik emzirdim oglumu neyseki duzeldi daha iyi simdi.dort gundur adetim.bi de bogaz agrisi icin ada cayi iciyordum.internetten baktim ki ada cayi da sutu kesiyormus.ben de sut icince artigini farkettim.ben ce bebeklerinize ek hic bisey vermeyin bende bi kac gundur gunde bi defa kasik mamasi veriyordum onu da biraktim.ayda 600 gr alsin yeter.varsin ek gidalari mamalari almasin.herkese sevgiler

yasemincim benim kızımda almıyor memeyi uykunun arasında emzirmeye başladım ozaman çok güzel emiyor..vaLLA BİR MEMEYİ 15 DK YA YAKIN EMİYOR AMA UYANIKKEN ASLA EMMİYOR.DOKTOR AĞZINDA MANTAR OLUŞMUŞ ONDAN DOLAYI EMMEK İSTEMEYE BİLİR DEDİ BANA .SENDE BİR DOKTORA GÖTÜR İSTERSEN CANIM OĞLUŞUNU.BENCE SUYU BOL TÜKET CANIM BEN GÜNDE20 BARDAK İÇİYORUM SUYU BİRAS AZ İÇİYİM HEMEN SÜTÜM AZALIYOR..

merhaba yasemin
oğlum 3,5 aylık benim de bir hafta kadar sütüm oldukça az gelmeye başlamıştı.önceleri bir göğsümle fazlasıyla doyarken sütüm o kadar azaldıki iki göğsümle bile doymamaya başladı,bu yüzden saat başı emmek istedi.yaklaşık 5 gün falan devam etti.Herhalde sütüm azalıyor artık,oğlumu doyuramıcam diye düşünmeye başlamıştım ama çoğaltmak için elimden geleni yaptım.bol leblebi yedim olmadı,bol su hoşaf içiyordum olmuyordu,yeşil mercimek bulgur yedim yine eski haline dönmedi,sonra tahin pekmez aldım ondan sonra biraz artmaya başladı.en son da revani yaptım daha önce annemlerde yemiştim ve göğsüm çatlayak kadar dolmuştu onu hatırladım ve yaptım sonuç çok güzel oldu sütüm arttı çok şükür şimdi yine eskisi gibi tek göğsüml doyurabiliyorum.sen de deneyebilirsin belki sende de işe yarar.

canım yazın yeni gördüm.bende aynı dertten muzdaribim bebegimle emme esnasında resmen boguşuyoruz 1 haftadır..sütüm azalıyor diye çok korktum ama çaresini kompostada buldum günde 3 bardak içsem bile yetiyor tavsiye ederim ..bide düzenle yemek..

kizlar süt kesilmez cok su icin cay felan cocuk emdikce süt gelir ben ikinci kizimi ikibucuk yasina kadar emzirdim hemde tek taraf la ama ilk kizimda acemiydim yapamadim hic tutmadi ama hakliydi cünkü kizim dogdugunda iki dis cikardi hemen ikinci gün saka degil gercek

benimde 4,5 aylık bebeğim var 2.5 aylıkken işe başladım sütüm yetiyodu 2 gündür zalma ve bebeğimde güzdüzleri emmiyor geceleri emiyor gerçekten sağma makinaları azaltıyo ne yapıcağımı bilemiyorum humana da içtim pek faydası olmadı acaba bebek büyüdükçe süt koyulaşıp doyumamı ulaşıyo ?

en güzeli dere otu kesinlikle geceleride 1 şişe vitamalt iç rezene çayı birde en önemliside bulgur pilavıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…