canım humana still tea iç işe yarıyor
ayrıca benim oğlum ayda 500 gr alırdı ve dr normal sınırda deyip mama falan verdirmedi
sande sakın mama verme normal hatta iyi maşallah
Göğüslerim hiç şişmiyor sağınca da 20 cc falan anca çıkıyor dün evde tarttım 1 haftada 150 gr falan almış çiş kaka yapıyor
dr benim psikolojimi bozdu biraz haftada 280 gr almalıymış mama takviyesi yapalım dedi hemen tabi öyle olunca sonuç da böyle oluyor ama azimliyim emziricem sağol canım çok moral verdin bana
sağma makinesinde 15-20 dk sağdığımda 40 cc falan ancak geliyor ama emzirdiğimde yarım saat emiyor sonra da uyuyakalıyor sizce emdiğinde daha fazla emiyomudur yoksa boş boş mu çekiyodur? ben korkudan hem de doktorumun tavsiyesiyle günde 2 kez mama veriyorum ama içim hiç rahat keşke mama vermek zorunda kalmasaydım(
humana çay içiyorum bol bol sıvı şeyler komposto falan ama sanki sütüm artmıyomuş gibi geliyor.benimde yardımınıza ihtiyacım var.
benimki ayda 740 gr almış az geldi takviye yapalım dedi benim de psikolojim bozuldu bu nendenle sütüm yetmiyo mu az mı kilo alıyo doyuyo mu doymuyo mu?her dr ayrı bişey söylüyo
alsanaalsanasmile
çok fazla yorum yaptım biliyorum ama sen gel beni dinle o mamayı bırak, hatta o doktoru da bırak, kusura bakmasınlar ama mama firmalarına yaranacaz diye bebeleri analarının sütünden ediyolar, eskiden mama mı varmış gözünü seveyim, sinir oluyoum ya, senin bebeğin gayet iyi kilo almış, kasma şu çocuğu, ihtiyacı neyse onu alır zaten o, açsa da mama veya meme gelsin de bekleyeim sabredeyim de demez, bakmaz gözünün yaşına yaygarayı basar, tuvalete bile gidemezsin, tek ayak üstünde dikeltir seni kaydirigubbakcemile3 şekerim çok takıldım senin bu mevzuuna, kendi yaşadıklarımı şu an sen yaşıyosun çünkü, gözünü seveyim bırak mamayı, sonra ben gibi kahrolcaksın bak, kimlere söylediysem dinlemedi, bi sürü arkadaşım var benim, bakın ben yaşaım siz yaşamayın mamayı bırakın sütünüz yeter diye yalvardım dr mama verdi dediler dinlemediler, şimdi emmeyi bıraktı onların çocukları da, ya boru mu bu bebeğin kilo alıyo işte, daha napsın çocuk, şişme balonmu bu ayda 2şer 3er kilo alcak, hiçbir mama senin sütünün kalitesinde olmucak bunu unutma, senin sütün o çocuğu besleyemezse hiçbir mama besleyemez, dayan memeye yavrum, aç değilse bile sok ağzına memeni, bir eme iki emer derken sütüretimin de artar hem
tatlım, ibolyaya aynen katılıyorum, bunların hepsini bizler de yaşadık, o kadar hassas bir konu ki,insan görünce birşeyler yazmadan duramıyor.
benim kızım için de insanalar doymuyor ondan ağlıyor dediler, yeterli kilo almıyor dediler, sütün az dediler dediler dediler yani..
ama ben doktor açısından şanslıydım, doktorum asla bu sözlere kanmaadı ve mama falan verme talebimi (!) reddetti çok şükür.
6 ay boyunca hergün 1 büyük tencere hoşaf içtim bende (şekersiz, evde ne bulursam meyve olarak attım içine, özelliklede TAZE ZENCEFİL, büyük marketlerde bulabilirsin, patates yada yer elmasına benzer)
humana, rezene, vitamult ne bulduysam içtim.
dereotu süt yapar, yoğurtlu tavuk salatası yaparım ben dereotu koyarım içine, sürekli ondan yaptım. işin sırrı içmekte. ama aç karnına içilmiyor yemekde lazım. kilo promblemlerini bebişinin 6 ayı sonrasına kadar atlat.
emzirdim inatla. inan şu an bile yazarken tüm tüylerim ayağa kalkıyor inadımı düşündükçe. hayatımda hiçbirşeye bu kadar sebat etmemiştim.
kızım 13 aylık. mememi gördüğünde çığlıklar atıyor. vücudumdaki hiçbir yer bu kadar tezahüratla karşılanmamıştı ömrümde :)
emzir emzir emzir. evet onun için. ama belki ondan önce senin için. ruhen tatminin için.
ben de humana rezene vitamalt bulamıyorum onun yerine fayrouz içiyorum. beslenmeme dikkat ediyorum. ama göğüslerim dolmuyor önceden taş gibi olurdu şimdi yumuşak. bi de akşamları süt olmuyor çocuk emiyo emiyo yok pompayla çekince de 20 ml anca geliyo her ikisinin toplamı çok az değil mi
benim doktor benim psikolojimi bozdu yaaa haftaya gidince konuşucam adam akıllı olmadı değiştircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?