• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütüm Kesildi

fatmabehra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
3
0
36
Tokat
bebeğim 6 aylık 4. aydan itibaren emmedi başta elektrikli pompa ile sağdım ama şimdi çalıştığım için sağamıyorum. geceleri emen oğlum şimdi onuda bulamıyor tekrar düzenli sağmaya ve süt yapan yiyecekler yemeye başlasam sütüm gelirmi lütfen yardım edin...:59:

Canım bir süre daha sağmaya devam et benim oğlumda bir süre isteksiz emdi sütüm çok azalmıştı ama hep sağarak verdim. Sonra da 2 yaşında zor bıraktı. Anne sütünü arttırıcı olan yiyecek içecekleri de dene umarım en kısa zamanda artar sütün.

bebeğim 6 aylık 4. aydan itibaren emmedi başta elektrikli pompa ile sağdım ama şimdi çalıştığım için sağamıyorum. geceleri emen oğlum şimdi onuda bulamıyor tekrar düzenli sağmaya ve süt yapan yiyecekler yemeye başlasam sütüm gelirmi lütfen yardım edin...:59:

bence sü yapan yiyecek içecekleri dene ama sağmaya emzirmeyeçalışmaya devam et.emdikçe ağdıkça sütt gelir birde bol bol sıvı tüket en iyi süt yapıcı sıvı tüketmektir

cnm benimde aynı sorunum var bende elımle sagarak vermeye çalışıyorum ama sütüm çok az 8 aylık bebegım var benımde ama ekek çocuk emsın istıyorum sütüm çogalırmı sizde kızler elımle sagıyorum bışey olmaz umarım makınede beceremedım oyuzden elımle sagıb vermeye çalışıyorum

benım de ıse basladıktan sonra azalmaya baslamıştı. bebegım emerken sınırlenıyordu sut gelmedıgı ıcın. ben dere otu bol meyve suyu su bulgur sogan alkolsuz bıra ıncır kompostosu vs vs bu sıtede ne bulduysam denedım. hangısı ıse yaradı bılmıyorum ama stum arttı. bu arada sut sagmaya da basladım.

ben doğum yapalı 27 gün oldu ve şakır şakır gelen sütüm sıkıntıdan dolayı azaldı ne yesem ne içsem işe yaramıyor bebeğime azcık süt verebiliyorum mecburen mama takviyesine başladık psikolojik olarak çökmüş durumdayım annelik görevimi yerine getiremedim ben çok mutsuzum :14::14::14:

Son düzenleme:
bizim gelinimizin de süt sorunu vardı doktoru ona çay tavsiye etti inanın çok memmun anında etki ediyor.
$humana_bebek_beslenme_urunleri_still-tee_cayi_111819.jpg
fiyatı 20 tl eczaneden aldık

Lütfen bebeğinizi 2.5 yaşına kadar emzirin. Onu bir çok hastalıktan korursunuz. Azminizi tebrik ederim. Arkadaşların olumlu tavsiyelerini de dinleyin derim.

Back