Bebek Beslenmesi Sütüm kesildi lütfen yardım :( 5 aylık bebeğe ek gıda ne verebilirim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

extraterrestrial

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
378
181
Merhaba hanımlar, yaşadığım üzücü olayların etkisiyle sütüm kesildi :KK43: bebeğim mama almıyor, pirinç unu vermeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum.. Doyması için ek gıda olarak ne verebilirim, tecrübeli annelerden yardım istiyorum.. :KK43:

Yumurta sarısı,yoğurt ve kendi sıktığın meyve suyunu verebilirsin canım ama meyve suyunu su ile seyrelt az bir şey su koy

6. aydan önce ek gıdaya başlanmaz. Eğer hiç sütünüz yoksa ya da yetmiyorsa formül süt verin. Ek gıda için 1 ay daha beklemeniz gerekiyor.

yoğurt mayalayıp verebilirsin ama öncesinde mutlaka doktora danışmanı tavsiye ederim. benimde sütüm kesildi kızım 5.5 aylık şuan formül mama veriyorum doktorumuz 6. ayda yoğurtla ek gıdaya geçebiliriz dedi

X