Bebek Beslenmesi Sütüm çok sulu geliyor nasıl koyulastiririm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Busraaaala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2022
1
0
1
29
Merhaba hanımlar sütüm çok sulu geliyo ve oğlum 5 gündür kakasını yapmıyor acaba doymuyor mu sütümu koyulastirmak için ne yapabilirim

Sut üç kisimdan olusur, bebek emerken ilk gelen ucte biri suludur, sonraki ucte biri bulanik-beyazdir, son ucte biri koyu kivamli ve krem renktir. Sutunuz coksa dogal olarak bu üç kisim süt de cok olur. Sizin memeyi sikarak cikardiginiz ilk süt su gibi gorunur normal bu. Bebegin kaka yapmamasi doymadigini gostermez, sutu tamamen sindirdigi için sutten geriye kaka yapacan bir sey kalmiyor demektir :) Ayina gore cisli bez sayisi kac olmali onu ogrenin internetten, o sayiyi yakaliyorsaniz yeterli besleniyordur.

arkadaş çok güzel cevap vermiş. bir şey eklemek istiyorum. bir memede süt bitene kadar diğer memeye geçmeyin, eğer bitmesi uzun zaman aliyorsa bebeğin yağlı kısmı da alabilmesi için ön sütün sağın. yağlı olan kısım sindirimi kolaylaştırır, daha tok tutar ve kilo aldırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…