sütüm beni perişan ediyorrr:(

xsxehla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
72
0
86
Adıyaman
arkadaşlar bebegim henüz 3 günlük ve malum az emiyor.emdikten sonra memem sütle dolup taşıyor.bende ateş yapıyor kalan sütü sagmam gerektigi söylendi ama sagdıkça süt üretimi artıyor. acaba bu olay geçiçimi süt bebegin alışına göre kendini ayarlarmı yoksa beni sabahlara kadar aglatmaya devammı eder agrısından.ne yapacagımı bilmiyorum bana tecrübeli anneler bi akıl verin çok perişanımkafamçokkarıştı

canım hemen olumsuz dusunme hıc sutunun olmamasından daha ıyı degılmı?
bebek kucuk oldugu ıcın daha emme refleksı tam gelısmemıstır ve uyumaktan vakıt bulamıyordur emmeye sen aralarda uyurklen ver.uykuda alıssın ıkı uc derken yavas yavas baslar daha sonrada kurtarmaya calısırsın merak etme cok canını sıkma sutun kesılmesın ok
agrılar ıcınde masaj yap yavas yavas goguslerıne cok gecmıs olsun bebegınde hayırlı ugurlu uzun omurlu olsun ınsaallah saglık ve sıhhatle buyutun

maşallah süphan allah susun yaaa nazara gelir vallaha bende sütüm çoğalsın diye neler çekiyorum

canım benim de ilk günlerde çok geliyodu ağrı yapmıyodu ama badilerim önü su gibi oluyodu nazar mı deydi bilmiyorum ama sonra azaldı şimdi ise benim emsin diye neler yapıyorum neler bi bilsen damarı bi tuttumu beni emmiyo mama stiyo bacaksız ama sen emzirmeye devam et canım uyansın diye bekleme bi şekilde uyandır çünkü kan şekeri düşermiş bu arada maşallah diyelimde nazar değmesin inşallah sana ve bebişe sütünle kal canım

maşallah diyelim önce nazar değmesin. önceleri bendede oluyordu bebeğim doğru dürüst ememediği için şişyordu kaç kez süt düğümlendi,meme ucu iltihabı oldu gerçekten acı verici bi durum ama emzirmezsen de sütün çekilir bu defa.bebeğini emzirmek için uyanmasını bekleme uyurken 2 saatte bir emzir hem sen rahatlarsın hem güzel beslenir.zaten bebek güçlendikçe düzene girer merak etme.

ilk zamanlar benimde öyleydi hatta bu sebepten hastanelik bile olmuştum şimdide emziriyorum eğer gün içinde az emerse rahatsız oluyorum ama tabi ilk günler kadar değil ben sağıp kullanmıyordum hep fazla geliyordu oysaki saklasaydım kahvaltısını falan şimdi öyle hazırlasaydım atmaktan daha iyiydi.

masalah canım sütüne benimde iyleydi ilk zamanlar hastanelık olmustum ateşten hastanedeki makineyle sagmıslardı rahatlamıstım sonra evdede emzirdikten sonra sürekli sagdım maalesef döktük hepsini şimdiki aklım olsa dökmezdim saklama posetleri var onlara koyup saklamanı öneririm şimdi cok azaldı anca yetiyor oda sadece geceeri emiyor

LAHANA İLE GÖĞÜS ACINIZI DİNDİRİN
büyük boy lahanayı alın buzdoalbına koyun iki adet yaprağını çıkartın göğsünüze kapatın 2 saat sonra farkeddiceksinizkisütler kendiliğinden akıcak en büyük sıkıntınız olan göğüs arsından kurtulacaksınız .....kesin çözüm. HER İKİ SAATTE BİR LAHANAYI DEĞİŞTİRİN

arkadaşlar gerçekten arkadaşımız bu başlığı 2 ci ayda açmış ve biz buğün yorum yapıyoruz ilğinç.diger arkadaşlara bilgi olsun ama dimi.sağın fazlaysa tıkanıyosa iltihaplıyosa bende de vardı aynı sorun hep sağdım sakladım yalnız bende çok süt yoktu normaldi sağdıklarımı agustos annesind kayıtlıyım normalde orda nhan arkadaşımın sütü kesildi ve ben o arkadaşımın kızına yani elvinime süt anne oldum ona gönderdim ve hala gönderiyorum böylede değerlendirebilirsiniz mesala.oğlum vardı kızmda oldu çok şükür

benimde başta öyleyudi.sağıp sakladım sütü olmayan bi tanıdığıma yolladım benim bebişde prematüreydi arkadaşımında prematüreydi onun sütü yoktu çok makbule geçti dondurucuıya koydum birazda sonra sonra azaldı zaten şimdi oğluşa anca yetiyo.çok şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…