Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğim 4. ayına girdi ve sütüm azalıyor artık ne yapacağımı şaşırdım. mamayı günde 3 defa ya çıkardım sütüm artamı ne yapabilirim kızlar.
teşkkür ederim ya ama cahilce olcak ama bira mayası bizim bildiğimiz bira ile alakalı değil miburada yazılanları unut ve oku benim 2 aylık bebeğim var. sizlerede yardım için bilgilendirmek amaççlı yazıyorum. sütüm azdı kupa kupa ısırgan rezene hümana stil ti 3 lt su neler neler içiyordum şimdi ise her gün 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı bira mayası koyup yiyorum. ve yok böle bişet sütüm boşalsı bırak yetmemeyi bebeğimi emziriyorumve ardından sütümü sağıyorum 50-100 ml süt çıkıyo. süper bişeymiş.eminönünden aktardan almıştım. kilosu 220 tl. ben 40 tl lik aldım uzun süre yeter. ama bununla beraber yinede günde 2 llt su mutlaka içiyorum. gaz içinde 1 bardak rezene içiyorum aktardan aldığım rezeneyi bir tutam atıp iiçine 1 bardak su kaynatıp içiyorum.bebeğimin gazı olmasun diye. şükür herşey iyi süt sorunumda kalmadı hepinizin bilgisine kızlar..