Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar Sanırım sütüm azaldı iki göğüsümden de 30 cc anca süt geliyor ve sol göğüsümde böyle gerilme ağrı var ve 3 gün önce de regl oldum yani bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
merhabaa bazen böyle sütün azalabilir ama içeriği önemli bebişim doyuyor mu, kilo alımı güzel mi , düzenli dolu çişli bez değiştiriyor musun onlaar önemli bide takıntı yapma daha azalıyor gibi gelir
Merhaba kızlar Sanırım sütüm azaldı iki göğüsümden de 30 cc anca süt geliyor ve sol göğüsümde böyle gerilme ağrı var ve 3 gün önce de regl oldum yani bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
sizin sağımda gördüğünüzle bebeğin çektiği bir olamaz.. regl olduğunuz günlerde hormonlardan dolayı sütünüzde biraz azalma olabilir (bana emzirme danışmanlığı aldığım Prof.Dr.Güliz Onat söylemişti), regl bitince normale dönersiniz ama zihninizi temiz tutun, pozitif olun.
Sütün azaldıysa mama ver o zaman neyin kafası günde kaç tane bebek çocuk ölüyor mamalar zehirli değil üzülücek bi konuda değil bakabiliyorsan yavrun yanındaysa şükret
Sütün azaldıysa mama ver o zaman neyin kafası günde kaç tane bebek çocuk ölüyor mamalar zehirli değil üzülücek bi konuda değil bakabiliyorsan yavrun yanındaysa şükret