• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sutum azaldi lutfen yardim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Beril666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
31
0
36
Ankara
Benimde 49 gunluk bebegim var bizde gaz sorunu yasiyoruz ancak bebegimin kirki ciktiktan sonra azalmaya basladi hem uykusu duzene girdi hemde gaz sorunu azaldi. Sallanan besik bende kullaniyorum gaz sorununa iyi geliyomu bilmem ama bebegin uykuya dalmasini kolaylastiriyo denemenizi tavsiye ederim.

bugün i.saraçoğlu vardı saba tümerde
dereotu ve taze beyaz üzümü tavsiye etti
bir de kuru inciri 2 ye kesin 10 15 dk haşlayın ve suyunu için dedi
malt içecekleri de işe yarıyor
sonra çiğ soğan da bende çok etkili oldu ama bebeğiniz küçük şu an gaz yapabilir

aaaa kefir mi.ben de içiyorum.hayvanı var bende:40:süzüyorum içiyorum sürekli.sütüm de gayet iyi ama ondan olabileceğini hiç düşünmemiştim.teşekkür ederim bu bilgi için.ısırgan çayı da çok süt yaparmış canım

bugün i.saraçoğlu vardı saba tümerde
dereotu ve taze beyaz üzümü tavsiye etti
bir de kuru inciri 2 ye kesin 10 15 dk haşlayın ve suyunu için dedi
malt içecekleri de işe yarıyor
sonra çiğ soğan da bende çok etkili oldu ama bebeğiniz küçük şu an gaz yapabilir

evet bende ayni programi izledim, birde sik dus alip dinlenmek de iyi geliyor tabi sik sikda emzirmek lazim ne kadar cok emzirirsek o kadar cok süt olur.

Back