sütüm azaldı bebeğim doymuyo lütfeeennn yardım

E

EU2

Ziyaretçi
bebeğim artık doymuyo sütüm yetmiyo:çok üzgünüm: lütfen yardım edin yaa neler yapıyosunuz sütünüzü artırmak için??? ek gıda olsa bile anne sütü alsın yavrum lütfen hanımlar yardım edin.. neler yaptığınızı yediğinizi benimle paylaşın:çok üzgünüm:

valla be de bi ara strese girdim. ama stres en büyük düşman. sarmal gibi, ona bulaşınca kurtulamıyosun.
önce stresi bırak, sık sık emzir ki kanalların aktif olsun.bol bol humana still tee iç, dereotu süper biş. yeşillik bolca ye.çok su tüket. ben bunalrı yaptım işe yaradı maşallahhhh:KK70:

bir de sütün hızlı oluşsun diye bol bol bebeğini düşün, kıyafetini al kokla... en büyük aşk o. için bi hoş oluyo memişler doluyo:))))))))))

canım helvada işe yarıyo
bide benim tavuk yiyince doluyo göğüslerim

bende akşam yatmadan önce kırmızı üzüm yiyorum gecede aklkıp 2 bardak süt içiyorum gün içinde artıyor.sana tavsiyem muhakkak süt iç canım işe yaradığını göreceksin :)

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sağoluna.s.

bebeğim artık doymuyo sütüm yetmiyo:çok üzgünüm: lütfen yardım edin yaa neler yapıyosunuz sütünüzü artırmak için??? ek gıda olsa bile anne sütü alsın yavrum lütfen hanımlar yardım edin.. neler yaptığınızı yediğinizi benimle paylaşın:çok üzgünüm:

canim ben rezene ,anason, kimyon karisimi ücü birada olan caydan iciyorum .türkiye de de vardir mutlaka. sallama cay seklinde 2 tanesini 1 bucuk litre suya atiyorum sabahtan aksama kadar iciyorum.dogumdan sonra hergün aksatmadan ictim.illk aylarda 3 litre iciyordum hastanede veriyorlardi sonrasinda da evde devam ettim.simdiye kadar cok sükür gaz, uyku ve süt sorunu yasamadim cok stresli günler gecirmeme ragmen.istersen dene.bol su ve süt de faydali.

benımde azaldı gıbı olmustu ama humananın cayı cok ıyı gelıyor bırde sutum kesıldı dıye dusunulurse kesılır hıc dusunme

X