sütüm akıyor lütfen yardım.

Canım bende biberonla verdim ilk zamanlar hatta ilk iki hafta günde 3kere biberon veriyodum doymaz belki diye. Ama Allaha şükür bırakmadı memeyi.Şimdi biberonu kestim sadece meme veriyorum. Ben nuby marka bi beberon kullandım anne memesine çok yakınmış belki ondandır.

sağol canım a.s.

bende dr.browns kullanıyorum onun içinde anne memesine yakın dediler evt bırakmadı memeyi ama biberonla doymak daha kolayına geliyor kalpazanın

ne gusel işte sutun bol...dert etcek bıse yok ki...bnde aynı durumdayım..bu yuzden 2 gunde hastanede yattım..asırı sut ates yaptı..42 drce atesle amlıyat sorası doktrum acıle aldı...hatta arda mutlaka akıt yıne ates ypar dedi...su an emıo mesela dgerı akıo....boşa dıe dsunme..bolluktan..

canım maşallah sütünün bol olması için neler yapıyosun,beni,m sütüm az tavsiyen varmı?

Kızlar benim kadreşim çocuk dr u o yediğimiz hiçbir şeyin süt yapımına faydalı olmadığını günde 4 litre su içersek süt yapımının sağlanacağını söylüyor bunu bana çocuk dr um ve kadın doğum dr umda söylemişti.

ben içiyorum ama yok canım ya..

ben bazen düşünüyorum aceba bu süt olayıda genetik olabilirmi diye?
mesela bi arkadaşdım diyor benim annem bizi hiç emzirmemiş sütü yokmuş bende kızımı 2 ay ancak emzirdim sütüm yetmiyordu diye
doğru olabilirmiki

canım benim annem 3-4 sene emzirmiş bizleri.sütü akıp dururmuş.yataklar ıslanırmış sütünden.ama ben hiç öyle olamadım.hamileykem göğüs pedleri aldım ama hiç ihtiyacım olmadı.keşke benimkide akıp gitseydi.:çok üzgünüm: maşallah arkadaşlara..

hadi ya?
peki canım annen napiyormuş sütünün bol olması için mutlaka sormusundur

hadi ya?
peki canım annen napiyormuş sütünün bol olması için mutlaka sormusundur

canım inan hiç bişey yapmıyodum diyo.bide o zamanlar şimdiki gibi bol yiyecek içecek yoktu,biz her istediğimizi alamıyoduk diyo.ona rağmen çok iiymiş sütü.ben hiç düşünmedim şunu yeyim bunu yeyimde sütüm olsun diyo.yalnız şekerli su içermiş sıcak şerbet yani.bende içtim ama bide sen dene istersen..

ne güzel vallah
bizlerde sütümüz bol olsun diye neler yapiyoruz

kizlar ben hic biseye dikkat etmiyorum, ne bol bol su iciyorum, nede cok yiyorum, hatta butun gun ac ve susuz gezdigim oluyo, ama sutumun masallahi var, gunde 3 defa atlet degistiriyorum, her emzirmede sutum nasi fiskiriyo, ustumuz basimiz islaniyo, zavalli oglum her defasinda bogulacak gibi oluyo, yetisemiyo sutun hizina,
ins hep boyle devam ederde ekstradan biseyler yapmaya gerek kalmaz sutu arttirabilmek icin,

benim bebeğim 4,5 ay oldu hala benim de iki gögsümden birden akıyo bende çok merak ettim ne var diye ama alıştım artık bebişini sık sık emzir akan da aksın boşver eğer akmasını istemiyorsan memenin ucuna parmağınla bastır ben öyle yapıyorum

kızlar bu mesajı yazalı 1 ay olmuş. Sütüm artık çok öyle akmıyor.. Ama bi göğse süt gelince diğerine de geliyor o zaman bende elimle ovalıyorum geri gitsin bebişim emince gelsin diye yanlış mı yapıyorum.

bence sütün çok olduğu için akıyor ilk zamanlarda bu herkezde oluyor zamanla akmamaya başlıcak göğüslerin hep böyle dolu dolu olmıcak canım bence sen emzir kalanını sağ kaşıkla ver sağdıkça ve emzirdikçe sütünde çoğalır kolay gelsın cnm

aynı durum bende de var
göğüs kalkanı almayı düşünüyorum
kullanan var mı
işe yarar bişey mi acaba
sütüm boşa akıyor acıyorum
bu arada bi arkadaşım sütün çok olduğundan değil göğüslerin küçük olduğu için akıyor bence dedi
kafama takıldı öyle olabilir mi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…