Kızlar merhaba, ben 18 gün önce doğum yaptım. ılk 3 gün sütüm gelmedi bebişim sarılık oldu hastanede kalmak zorunda kaldık. Elektrikli pompa ile sütümü sağdık. Şimdi sütüm gelmeye başladı ama ben bi göğsümü emzirirken diğeri akıyor su gibi veya bebişim uyurken iki göğsümen biden aniden süt fışkırıyo durduramıyorum. Sizinde böyle mi? Bebişimi emziriyom ama sürekli aranıyor. Acaba sütüm boşa akıp bebek aç mı kalıyor. Kayınvaldem sürekli sütün boşa gidiyo bebek aç kalıyor diyo. Lütfen fikir verin sizinde mi bu şekilde oluyor. Bebeğimin doyup doymadığını nasıl anlarım. Bugün doktora gidicem kilosuna baktırıcam ama yine de içimde şüpheler var. Sarılık olduğu için aç kalmaması lazım.
maşallah arkadaşlar. bizlere ne tavsiye edersiniz sütümüzü nasıl artırabiliriz?
tavsiye degilde ben en azindan kendimden örnek vereyim.....:1rolleyes:
ben bütün gün boyunca 4 litreye yakin su iciyorum gece yatmadan ve sabah kalkar kalmaz...su tüketmeye calisiyorum....cünkü suyu hem bünye kendi icin kullaniyo hemde süt oluyo..yani nekadar cok tüketilirse okdar karli.....
cok sik olarak bulgur corba vs.tüketmeye calisiyorum...
kizim uyudugu zaman sütümü sürekli sagiyorum...kizim uyanana kadar iki üc defa sagiyorumki...gelen süt tikandigi icin direk bebek icince aci oluyomus cünkü......
hem gögüslerim rahatliyo hemde gögüs sürekli sagildigi icin prolaktin seviyesi yükseliyo daha cok süt salgiliyo....
bide sabah kahvaltilarda cay kahve icmeyin özellikle cay sütü cok büyük oranda kesiyomus...(doktorum söylemisti)...khvaltilarda portakal suyu yumurta gibi protein agirlikli beslenin hem sütün kalitesini hemde sütü arttirmaya birebir....a.s
canım benimde sütüm az.bende sabah çay içiyorum onu keseyim bari.bide kaç saatte bir sağıyosun sütünü merak ettim.ben 3-4 saatte bir sağıyorum ama pek bişey gelmiyo.sağdıkçada süt azalıyo diyolar onada korkuyorum.yardımcı olurmusun bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?