Sutu yetmeyenler, bakin, mucize bitki, cemenotu, fenugreek!!!

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
44
116
43
Ankara
hanimlar sutu yetmeyene cemenotu.

ABD'deki adi fenugreek ve mucize bir bitki. zaten yazin arattirin inanilmaz sonuc alirsiniz. aksama kadar ac kalsaniz bile cesme gibi sut geliyor. bebek kusmuyor. problemleri sona eriyor.

ben yurtdisindayim hap seklinde satiliyor. gunde 2 serden 3 ogun 6 tane aliyorsun ve herkes super memnun. dua ediyorlar. TR ye gelirken 20-30 kutu getirecem yanimda. 1 sene emzirmeye yetecek kadar.

kesinlikle deneyin. pisman olmazsiniz. ama mesela belli miktardan az olursa etki etmiyor. neyse arattirin internetten zaten gerekli seyler yaziyor. cayi vs de var ama hapi kadar etkili degil. belki tr ye de kargo yapan ya a tr de fenugreek diye satan firmalar vardir.

Menzilcigim yorumlarini yazarsan seviniriz.

Kizlar istah acildigini ben hic bir arkadasimdan duymadim. ama ne kadar ac kalirsaniz kalin bol sut oldugunu iyi biliuyorum. ben 10 kutu sip ettim. 6 ay yetecek kadar.

ben de kendime 10 kutu sip ettim. fenugreek kapsulleri. icinden 100 kapsul cikiyor. gunde 6 tane aliyorsun. 6 ay yetecek kadar aldim. cunku eminim ise yaradigindan. hic tereddutsuz aldim. sonra asla ugrasmaya sutun olmuyo vs demeye strese girmeye gerek yok.

merhabalar
kibele bir sorum olacak
konuyu fenugreek kapsüllerini araştırırken buldum,hamileyim,ilk bebeğimde süt sıkıntısı yaşadığım için alternatif arayışlardayım,epey aldığını yazmışsın,sonuç ne oldu peki tavsiye edermisin??

ya kapsül olması biraz içimi kaçırdı doğrusu. ilaç gibi yani. çayı falan olsa ve bahsettiğiniz kadar işe yarasa...bunu daha çok isterim. çayı var mı?

çayı piyasada mevcut zaten,humana still tee nin etken maddesi çemen otu,ayrıca aktardan otun kendisini alıp kaynatabilirsinizde,bana kapsülün ai.imi daha kolay geldiği için kapsül formunu soruşturuyorum,çayı insan en fazla 1hafta içebiliyo,ilk bebeğimde yaşadım bu durumu...

arkadaşlar ben bu hapı bulamıyorum yani marka olarak ne almak lazım marka adı verebiliyor muyuz birde tr de nerde bulunur. nette araştırdım ama bulamadım

ARKOPHARMA FENUGREEK-45 kapsul/425 mg-24 LIRA
GENRISE-FenuGreek 800 mg / 120 Kapsül-34 lira

ve daha once buldugum fakat simdi adini hatirlayamadigimbir markanin daha urunu var Turkiyede(GNC yada GNR sanirim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…