sütü tamamen kesilenler yardım :(

kalbiminsahibio

YAĞMUR KÖMÜRCÜ
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
1.982
984
1 aylık bir bebeğim var. 3.250 gr doğdu. şimdi 4.400 gr. 1 haftadan fazla sütüm hiç gelmiyor ve mama veriyorum. bunu doktora da söyledim. kadın bana dedi ki gelmiyorsa yapacak bişey yok. mamaya devam et o zaman diye. ya insan ilaç verir, tedavi eder. ya artık bebeğimi emziremiycek miyim ALLAH aşkına bi öneride bulunun

canım 4 gündür uğraşıyorum zaten. 1 damla yok. emzirdikçe geleceğini zaten biliyorum. 2 yaşında kızım var çünkü. ben başka önerler de arıyorum

galactago diye bir damla var. süt artırıcı işe yarar mı acaba. isterseniz bir araştırın. benim de ilk zamanlar sütüm gelmemişti bu damlayla geldi. inşallah sütünüz tekrar gelir.

canım benim sütüm kesilmemişti ama azalmıştı sonra emzirme kampını öğrendim internetten bir araştır istersen bende işe yaramıştı birde multivitamin hapları baana çok iyi geeliyordu ve en az üç litre su. ama tamamen kesildiyse bir mide hapı vardı adını şuan hatırlamıyorum yan etkisi süt getirmesi onuda interrneten araştır doktoruna danışarak kullanabilirsin belki ama sakın doktora danışmadan kullanma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…