Bebek Beslenmesi Sütü ne ile vericem???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ulkeryildizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
393
7
96
Ankara
Arkadaşlar bebeğim 1 yaşını doldurmak üzere. Ben de işe başlayacağım artık. Şimdiye kadar katı gıda + anne sütü aldı. Hiç mama almadı. Ama artık inek sütüne geçmem lazım hem alışsın diye hem de ben işteyken annem onu içirir. Ama ne ile vereceğimi bilmiyorum. Şu sızdırmayan bardaklarla mı (yani suluk gibi olan) yoksa biberonla mı??? Marka önerilerinizi de paylaşırsanız çok sevinirim. Bir de bu tür ürünlerde bpa içerenler kanserojenmiş diye okumuştum. Hangileri bpasız acaba?? Bilen varsa yazarsanız çooookkk sevinirim.

ınternette çok var. Bpa içermeyen biberonlar diye ama tabiiki her marka kendi reklamını yapar. Hangisi gerçekten içermez ben de bilmiyorum:26:

canım ben ınternetten arastırdıgım kadarı ıle bıberonların altına gerı donusum ısaretı var ıcınde numaralar var 3-6-7 numaralarda kansorojen madde(bpa) varmıs dıger numaralarda yokmus eger ısaretın ıcınde numara yoksa oda 7 olarak gecermıs ben bıberonu degıstırdım 7 ıdı sımdı 5 numara tabı sadece bıberon degıl su ıctıgımız damacanalarda pet sıselerde de var ıstersenız sızde bakabılırsınız netten.ben daha sute gecmedım mama verıyorum gectıgımde de bıberon ıle vermeyı dusunuyorum bıberon ıle daha rahat ıcıyor bence senınde bebegın neyle rahat edıyorsa onla ıcır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…