Bebek Beslenmesi sutu kesmek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende böyle bi başlık açmıştım kimse yardım etmedi herkes emziriyo kesemiyo heralde 13 aylık kızım okadar uğraş veriyorum ki bide tek başımayım çok bağımlı ama çok zor nasıl kescem bilmem

ben kızımı 2 yaşına 20 gün kalana kadar emzirdim artık geceleri 10 -15 kez kalkar olmuştu emmek için büyüdükçe daha çok bağlanıyolar sizin gibi bütün internet siteleri araştırdım hikayeleri okudum nasıl bırakıcam nasıl bırakıcam diye kendi kendimi yedim ama hikayelerde çıkardığım genel sonuç biz annelerin bu durumu abartmasıydı düşünün benim kızım nekadar düşkün bide olur olmadık yerde anne meme diye açardı öncelikle kendime dedim ki bu iş biticek bugun yani ben kararlıydım sonkez gündüz kızımı dolu dolu emzirdim içimde rahattı biraz buruklukda vardı tabi akşam eve gittik hemen ketçap sürdüm meme kızımada gösterdim dedimki kızım bak meme uff olmuş artık sütü biberondan içicez memeyi oyle görünce yaklaşmadı tabi arada geldi açtı baktı uff olmuş dedi gitti asıl sorunum geceydi gece kalktı anne meme diyo ağlıyo bende gösterdim kızım meme uff olmuştu ya bak dedim görünce almak istemedi zaten ilk gece biberonuda almadı ikinci gün daha kolaylaştı herşey anne meme uff olmuş diye gelmedi yanıma gündüzleri alıştı gecede biberona süt koydumki kızım bieronu ilk defa kullanıyo dedim kızım artık hadi bundan içelim sütü onada alıştı çok şükür şimdi güzel güzel her gece 2 defa biberondan sütünü içiyo kalkıyo gece anne süt diyo bende ısıtıp getiriyorum darısı size olsun inşallah tek tavsiyem kesinlikle kararlı olun bidefa vermeyip sonra ağlıyo diye vermezlik yapmayın çocuğunda aklı karışmasın biraz ağlasın inanın bişey olmaz kolay gelsin diyorum

kızlar emzırmeyı kesıyoru sutuu nasıl kesebılırım

Arkadaş sütümü nasıl kesebilirim diye sormuş, emzirmeyi nasıl dememiş ki. emzirmeyi kesiyorum diyor zaten. Memeye gelen sütler noolacak. Sütlerin birikmemesi lazım bir şekilde. Mazallah göğsünü keserler.
Bir sağlık hekimine başvur derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…