• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sütü kesen ilaçlar..

elamelek

Annesinin PRENSESİ..
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
579
25
46
Diğer
kızım 2 yasında ve memeye cok duskun helede son zamanlar deyım neredeyse dadandı yemekde yemıyor butun gece agzında memeyle uyuyor cektıgım anda cıglıgı basıyor bıberon ve emzık hıc almadı gece sutte ıcmez sadece emerek uyur gecelerı bırkac denememız oldu cıglıgı bastı gece uyanınca babası bıle kucagına alsa kıyamet kopar o derece yanı anlayacagınız ısım ış ZOR :2::2yanı yarından ıtıbaren ayırmayı dusunuyorum sarı sabır tası aldım onu deneyecım bı o kaldı surmedıgım ne sursem sıler asıl sorum su: emzırırken sutu kesen ılaclar varmıs dr.sordum kullanbılırsın bı zararı yok dedı ama ben kullanan annelerden yorum beklıyorum deneyımlı annler yardımcı olun bana Dusunuyorumda ALLAHIM sen nelere kadirsin kızım 4 aylıkken sutm az gelıyor dıye neler denıyordum sımdı kesılsın dıye umarım sut gelmeyınce bı r sure sonra vazgecer :32:

Benim oglumda bu ay 2 yasina girecek bir ay önce birakti emmeyi hic bisey yemezdi ve meme delisiydi sürekli emmek istiyordu bence birden tamamen kesmeyin önce ögünleyin ben öyle yaptim sadece öglen uykusuna yatarken aksam yatarken ve gece uyaninca emdi ama bütün gece memede uyurdu ve cok uyanirdi bu dönemde oglumla her firsatta konustum bak oglum sen artik buyüyorsun 2 yasina gireceksin adam oluyorsun bebekler emer sen bebek degilsin diye sonrada gögsüme salca sürdüm salcadan tiksindi zaten emnek istediginde pis olmus oglum dedim 2 gece gögsüm gerildi uykusunun icinde emzirdim fark etmeden cok az bidahada emzirmedim gögsumde gerilmedi sonra hap aldim 2 gün kulaniliyor ama birden kesilmedi 1 hafta falan gögsümde süt vardi haptan sonra zamanla kesiliyor allah yardimciniz olsun zor bi sürec umarim fazla zorlanmazsiniz ama konusmayi mutlaka deneyin ciddi ciddi konusun her firsatta her gözünüze baktiginda anlatin

konusmayı denıyorum daha ınatlasıyor ılac kullanmk ıstememın sebebı sut gemeyınce bırakır dıye dusunmustum ama ılac kullansan bıle emzırırsen yıne sut gelır dedı eczacı oyuzden vazgectım bı ara gunduz vermıyordum alısmıstı sımdı gunduzde emıyor sureklıbnım ıstıkrarsızlıgımdan..ama kararlıyım yarın baslıyoruz off ıcımde kotu oluyor ama napim yemek yemıyor hıc.. ALLAH yardımcım olsun sagol cevabın ıcın gelısmelerı burdan yazıcam zor geceler beklıyor :37: ve uykusuz bızı bnım kız bırakırsa hıc bı anne korkmasın artık:9:

İnanin birakmaya karar verdigimizde bende ayni hisleri bende yasadim sadece bir hafta sonunda buna degiyor inanin sakin vazgecmeyin kararinizdan bazen ümitsizlige kapildim git gide düzelecegine kötüye gidiyor diye ama pes etmedim bir iki gün hic bisey yemedi süt hic icmiyordu biberonu agzina bile almiyordu sonunda ciddiyetimi anladi ve süte alisti yatmadan önce bi sise süt iciyor sonrada sarilip uyuyoruz simdi cok daha rahatiz darisi basiniza insallah

İNSALLAH cnm ah bende atlatsam ay dedın ya sarılıp uyuyoruz bende sarılıp uyumak ıstıyorum kuzumla sagol cok ıyı geldı evet bu sefer ıstıkrarlı olucam ayy yıne tuhafım bugun son ya ama bnı bezdırene kadar emdı uyudu gecede emzırıcem sabah kalktıktan sonra sarı sabır tası surucem bakalım ıse yarıcakmı off yıne vıcdan yapıyorum ama pes etmek yok..bu gece sonn..:5::5:

Oglumu son emzirdigimde cok üzülmüstüm hatta aglamistim onu en sevdigi seyden mahrum ettigim icin aramizdaki bagin kopacagini düsündüm ama tam tersine aramizdaki sevgi bagi dahada güclendi biz annelere daha zor geliyor memeden ayirmak dayanamiyoruz aglayip üzülmelerine bir hafta sonra hersey daha farkli daha güzel olacak canim bu sürecte cok sabirli ve sakin olmaya calis kizinla daha cok ilgilen onunla konus daha cok saril ve onu cok sevdigini söyle sevdigi oyunlari oynayin ilgisini farkli seylere cek yorulmasini sagla disari cikar temiz hava alsin parka falan götür yorulsun ki
aglayip mizlanacak gücü kalmasin neler yasadiginizida gün gün paylas canim merakla bekliyorum hadi allah yardimcin olsun senin icin dua edicem...

ipekcim oncellıkle sana cok tesEkkur ederım cevabın ve yazdıklarınla cok destek oldu bana gercekten cok faydalı oldu

Şimdi gün gün paylaşıcam yasadıklarımızı belkı baska annelere faydam olur İŞTE benim emzirme-me günlugum:5:
10,05,2012 persembe
1,gün:ufak tefek mızıldamaları olsada gündüzü kolay atlattık.korktugum geceydı ama o kadar korktugum gibi olmadı.gunduz hıc uyumayan kızım 22:30 gıbı uyudu gece 00:00 de kalktı aglamasını duydugumuzda esımle bırbırımze bı bakısımız vardı kı sormayın gerılım korku fılmı gıbı salladık ettık ama cıglıklarına engel olamadık kızım sut ı ve su icmez gecelerı emzk bıberonda almadıgından ne ıcerecegımızı sasırıp kolayı su ıle karıstırıp verdık bı bardaga yakın ıctı ıcı yanms sankı yavrumun kola verdıme sasıranlar olabılır zaten tadını bırkac gun once ogrendı arada gazoz ıcer ama evde oda olmadından mecburen sevıp ıcebılecegı bırsey verdık ama sonra pısman oldum neyse bızde macera bıtmıyor cıglık atmaları durmayınca sokaga cıktık bırkac tur atıp evımıze donduk sallayıp 01:00de uyuttuk. 15 dk.sonra uyandı neyse tekrar uyuttuk 06:00 kadar aralıksız uyudu 1saat salladıktan sonra 07:00 uyudu ve 09:30 uyandı ve gune basladık uyanmasın dıye salonda uyutmustuk annemde bu donemde bızde kaldıgından salonda uyuyordu geceden bas ucumuza kutu sut koymustum ıcer belkı dıye sabah uyandıgımda sut yoktu bızım cımcıme uyanmıs yanımıza gelmıs bzı uyandırmadan sutu alıp gıtmıs anneme actırmaya :9: neysen gunduzde rahat gectı aramadı pek ama asıl ıse yarayan onunla konusmam ve sabır tası surmem oldu sanırım cunku daha oyle seyler denedımkı vazgecmemıstı ama bu kesın cozum oldu bugunude boyle atlattık su bır haftayı atlatalım baska bırsey ıstemıyorum geceyı sabırsızlkla beklıyorum..

Nerdeyse bir ay önce bizde ayni seyleri yasadik zor bi baslangic olmus sizinki bizim ilk bi kac gece daha kolay gecti uyaninca bisey icmezdi 4.-5. gecelerde cok zorlandi uyaninca cok agladi süt vermeye calistim agzinin ucuyla bi yudum icer birakirdi bide telefonuma bi program indirdim rahatladici melodiler var onlardan aciyordum hosuna gidiyordu aglarkrn dönerken uyuyordu 7-8 günden sonra düzeldi ben önce uzun ömürlü sütlerden verdim pek sevmedi spnra günlük sütlerden denedim onu daha cok sevdi sonra alisti süte umarim daha iyi gecer bu geceniz pes etme sakin gece uyaninca falan konus

2.GÜNÜMÜZ:4:

Gece 03:00 de uyandı bı kere 08:30 kalktı ve mimeee diye agladı:43:kuzum..neysekı oyaladım.bugunde kolay gectı.:46:

Son düzenleme:
3.GÜN

yavas yavas unutuyor kızım bugun parka gıttık anneannemızle yorulsun dıye oyle yorulmuskı kızım eve geldıkten sonra ben mutfakta yemek yaparken annem salondaydı bende rahattım annemle dıye baktım seslerı cıkmıyor bı gıttım annem uyuya kalmıs dedım cocuk nerde panık olduk :53:ıkısıde uyuya kalmıs annem koltukta kızımda koltuk yastıklarının arasında uzerınıde ortmus:9::53: bugunude atlattık

Son düzenleme:
4.GÜN

Sonunda delıksız uyuduk aılece:23: evet kızım ılk defa gece uyanmadı :23ben 06:00da uyanmıs olmasına ragmen uykumu almıstım neyse koltukta oturmus yv ızlıyoruz yanıma geldı aradan 2dk gecmeden uyuya kaldı:52:sok olduk ALLAHIM bozulmasın bu tablo uykusu duzene gırdı bırde yemesı duzene gırse daha ne ısteyeyim:21:14:15 de uyudu hala uyuyor gidip bakayım kuzuma:1:

Back