• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sütü bitti ne yapıcam

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

krizantem06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
7
0
36
Ankara
arkadaşlar bebeğim 7 aylık oldu emmeyi iyice azalttı.sadece geceleri emiyor oda sadece sol göğsü.bu gün sağayım dedim 2 göğüsten sadece 25 ml süt çıktı.şimdi ne yapıcam mamada almıyor.günde 500 ml sütü nasıl vericem.ek gıdayı yiyiyor sütü sevmiyor.acil yardım

arkadaşlar bebeğim 7 aylık oldu emmeyi iyice azalttı.sadece geceleri emiyor oda sadece sol göğsü.bu gün sağayım dedim 2 göğüsten sadece 25 ml süt çıktı.şimdi ne yapıcam mamada almıyor.günde 500 ml sütü nasıl vericem.ek gıdayı yiyiyor sütü sevmiyor.acil yardım

farlı bir marka devam sütü denesen.bazı bebekler ayırt ediyor çünkü.7 ay emzirmişsin ne güzel.bizimki 3 aylıkken bıraktı.mamaya başlamıştık.her gün 500 ml diye de takıntı yapma bence.bizimkide ek gıda da aldığından bazen 600ml i buluyor bazen 400 ml ancak içiyor.

verdiğin ek gıdalara mamasını katabilirsin (kahvaltısına, muhallebisine, vs.). 500 ml olayını da ticari bir kampanya olarak düşünüyorum. bırak bebeğin ne kadar isterse o kadar içsin.

Back