• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sütü arttırmanın yolları

• Konu Sahibi Konu Sahibi ümüş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ü

ümüş

Ziyaretçi
bebeğim 5 aylık ve sütümün yeterlli olduğunu düşünmüyorum acaba sütümü nasıl arttırabilirim bilen varsa acil cevap yazabilirmi

önce psikolojik olarak iyiy olmalısın ve bol bol su iç hurma ye. ara öğünleri kesinlikle atlama

anne olarak beslenmene dikkat etmen gerkir öğün atlama
bol bol süt yoğurt ve peynir ye
birde şerbet iç mesela komposto içebilirsen yani

Geçen gün bir endokrin prof.u çıktı, sütünüzün artması için her gün 1 tutam dereotu yemek yeterliymiş...

canım tek tavsiyem komposto,hastanede hiç sütüm gelmiyordu eve gelince annem sagolsun komposto yaptı içtim içtim içtim sütler fışkırdı maşallah:)dene...

canım bol bol su iç.birde tahin helvasının arttırdığı söyleniyoo..

lamlamadg20080310_-32_Nisa+Melis.pnghttp:

dr. arkadaş bol bol kısır ye dedi bana..bide bozanın sütü artttırdığını duydum

sıvı gıdalarla beslenmen lazım birde süt artırıcı çayları deneyebilirsin...

bol sıvı alman birinci şart.ayrıca humana still tea veya vitamalt diye içecekleri kullanabilirsin.eczanedeki hastalarımdan kullananlar ikisindende çok memnun kaldı.sende kullanırsan sonucu burdan yazarmısın.

bol bol su içmenin , süt - yoğurt tüketmenin , komposto içmenin , bulgur pilavının ve sütlü tatlıların ( puding gibi ) sütü artırdığını söylüyorlar ve bunları kendimde uyguluyorum ..

canım tatlı helva vb.. şeyler yiyipte boş yere kilo alma bol sıvı al süt süt yapar bunu unutma ve en önemlisi bol bol yeşillik ye bunlar sana süt olarak geri döner

tarhana ve soğanı bol tüketmenin süt artırdığı söylenir.benim sütüm çoktu.bebişimi 20 ayına kadar tek göğsümle emdirdim.(kendi isteğimle).daha emdirsem emecekti fakat kendim bıraktırdım.tatlı şeyler süt yapar.

Kuru inciri de bolca yemekte fayda var...
O da süt fışkırttırır...:)

canım banada dedıler bol su ıc yeter dıye zaten ıstehımda fazla yoktu ve ben cok su ıctıgım ıcınde sutumde cok suluydu yanı cok su ıcmenın yanında bol vıtamınlı seyler ye ıspanak meyvaa fılan bol yekı sutun sulu olmak yerıne doyurucu olsun

bol bol yeşillik yiyin diyorlar birde yiyebiliyorsanız soğan da acayip süt artırıyor.birde büyük bir bardak süt içip arkasından bir bardak su içip yarım saat uyumayı deneyin uyanınca bebek emmeden akmaya başlıyo resmen süt..

canım benimde sutum azdı hatta yoyktu diyebilirm humananın çayı var eczanede satılıyor ondan kullandı çok süper süt ha bide vişne hoşafi yada meyve suyunu sürkli iç oda çok süt yapıyor

yeşil tüketebileceğin herşey ve tahin.yalnız dikkat etmelisin bende salatalık ve taze soğan bebeğimde gaza sebep olmuştu.hepsini aynı günde yiyeceğine her gün tek bir çeşit yersen neyin gaz yaptığını ya da neyin daha çok arttırdığını daha kolay anlarsın

yer elması da süt yapıyor.deneyen arkadaşlarım var ve interntten araştırdım sütü arttırıyormuş gerçekten.

Back
X