Sütten keseli 3 ay oldu doktor dostinex verdi

emnsz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
38
0
296
Sinop
Merhabalar kızımı sütten keseli 3 ay oldu hersey iyi güzeldi ama 1 haftadır fena bi göğüs ağrısı o omzuma boynuma koluma vuruyordu sonra bi baktım süt geldi doktora gittim anlattım dostinex diye bi ilaç verdi içtim bu arada başka bi doktor sağ dedi bir sağdım yapış yapış sarı sütler çıktı dün gece ilacı ictim ağrım azaldı oh bee dedim ama öğlen yine başladı yine sağdım persembe bir tablet daha içeceğim bu süt kesilmezse napacagim ben ya beyinde tumorden falan korkuyorum doktora diyorum korkma geçecek diyor siz ne düşünüyorsunuz ilk kızımda hic böyle olmamıştı

Sağarsanız kesilmez sağmadan beklemeniz lazım. Bende o ilacı kullandım o sürede sağmadım içerisinde koca koca şişlikler oluştu ağrı çok oldu ama ilaçla geçti şükür

Sağmamanız lazım. Geçen yıl erken Doğum yaptım ve göğüslerim dev gibi oldu, süt doldu. Doktor bana da 1 hafta dostinex verdi. Her gün 1 adet kullandım. Sağdıkça göğüs yeni üretir yapmayın, doktor demiş olmalı. 7 gün içinde aşırı yanmam, göğüs hassasiyetim azaldı be 1 hafta sonra normale döndüm.

Back