Çıta yüksek Nevoş.Tabi canım ben öyle kuğu falan nasıl yapayımPuding çikolatalı,muzlu
Olmazzzz,dur ben bulcam sana zor,emekli beni 1. Yapacak biseyEv yapımı puding yapsam olmaz mı
Pinkoda ya ekmeği oyar içine çorba koyar,ya bildiğin profiterol yapar üstüne kuş kondururO da sütlü tatlı.Pinko gibi kuş mu konduralım yani altı üstü tatlı işte.
HoşgeldinizSizde katılmayı düşünüyor musunuz?
Hoşgeldin canımIyı geceler bayanlar bu ne hız sutluler acılmıs bılehayırlı olsun
Ne bu tariflerimin sizden çektiğiOlmazzzz,dur ben bulcam sana zor,emekli beni 1. Yapacak bisey
Pinkoda ya ekmeği oyar içine çorba koyar,ya bildiğin profiterol yapar üstüne kuş kondurur
Gel öpim seni kuğum benimmmNe bu tariflerimin sizden çektiği
Tamam işte puding yaparım ev yapımı mis gibiOlmazzzz,dur ben bulcam sana zor,emekli beni 1. Yapacak bisey
Pinkoda ya ekmeği oyar içine çorba koyar,ya bildiğin profiterol yapar üstüne kuş kondurur
Teşekkür ederizHoşbulduk.Malesef ben yemek konusunda henüz çok iyi değilim
O yüzden izleyici ve oylayıcıyım
Bayılıyorum kuğulara aslında tam bizlik harbimGel öpim seni kuğum benimmm
Pudingi sen kocana yapTamam işte puding yaparım ev yapımı mis gibi
Pinko'ya karışmayınKuş değil o kuğu
Tamam işte puding yaparım ev yapımı mis gibi
Pinko'ya karışmayınKuş değil o kuğu
Olmazzzz,dur ben bulcam sana zor,emekli beni 1. Yapacak bisey
Reklamın iyisi kötüsü olmazmış daha ne istiyorsun.Bu sefer de kuğuma mı takacaksınız
Tamam ben yaparım kocam yer sen tarifi alırsınPudingi sen kocana yapkuğu da kuş degil mi
Evet hızlı gırıs olmusHoşgeldin canım
İlk tarifimiz geldiikinci tarif yolda