- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
Merhaba filozof nasılsınoy verdim
oy verdim
oy verdim
hayırlı uğurlu olsun
Dilara, iyiyim sağ ol sen nasılsın_?Merhaba filozof nasılsın
Teşekkürr ederim iyiyim oylama bitcek diye koştum geldim ..Dilara, iyiyim sağ ol sen nasılsın_?
Sağ ol.Teşekkürr ederim iyiyim oylama bitcek diye koştum geldim ..Pek bi sohbet etmemiştik görünce vesile olur diye yazdım
Bende bı hafta bitiyo biliyodum .. Neyse kullanmış oldumSağ ol.Oylama bu ayın sonunda bitecek diye biliyorum ama
sen var mıydın yarışmada. yani katıldın mı?Bende bı hafta bitiyo biliyodum .. Neyse kullanmış oldum
Vardım da yokumsen var mıydın yarışmada. yani katıldın mı?
ben yokum :) her zamanki gibi
bekarım, çalışıyorum, 30+ yımVardım da yokumÇok güzel tarifler var ben ikinci planlardayım Sen niye katıkmdın ? Filozofcun sen neler yapıyısun evde misin çalışıyo musun
Oh oh bekarlık sultanlıkbekarım, çalışıyorum, 30+ yımyarışmacılara başarılar dilerim
bence senin tarifin de güzel.
sunumu falan hoş hem de
özel sektör, muhasebe finans vsOh oh bekarlık sultanlıkEv iş güç aynı anda zor tabi.. Saol canım ama bu kategoride benden beceriklişer var gerçekten çok güzel tarifler öğrendim Nerde çalışıyon özel kamu ?
Evet 1,5 yıl bitti .. Bende özelde çalışıyorum aynı zamanda mühendisim.. Çalış iş güç ev zor oluyor ama sabırda veriyo Allahözel sektör, muhasebe finans vs
sen evlisin sanırım
zor ya :'( ev iş vs koca da yardımcı değilseEvet 1,5 yıl bitti .. Bende özelde çalışıyorum aynı zamanda mühendisim.. Çalış iş güç ev zor oluyor ama sabırda veriyo Allah
zor ya :'( ev iş vs koca da yardımcı değilse
sen benden küçüksündür
içime öyle geldi
Hayırlı cumalar vuslat abla nasılsın ?Cumanız mübarek olsun
İyiyim canım, senHayırlı cumalar vuslat abla nasılsın ?
İyiyim bende şükür hava soğuk evdeyim ..İyiyim canım, sen
Evet ya çok soğuk burda da, ısınmadı hava halâ: (İyiyim bende şükür hava soğuk evdeyim ..