- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
eee napamm seviyorum o matmazelii... aşkım sadece karşı cinsemi deyilir ayollseviyom onu ben seviyomm..
Yazarım canım yalnız ogleden sonra olurmu
Utu bıtecek alısverıse ordan kızı krese almaya derkengelınce yazarım ok
Bende normal cıkıyor canımselam kızlarsmiley kısımlarında pasta börek mi çıkıyor bana mı öyle geliyor,bir baksanıza.
Burdayım canım az sonra çıkıcam aldım tarifini sağoll ellerin dert görmesinn..Kakao gıttın mı:)
Cıleklı tart pasta
2 yumurta
Yarım su bardagı seker
Yarım cay bardagı sut
Yarım cay bardagı sıvı yag
1 kabartma
1 vanılla
Bır su bardagına yakın un
Ustune
1 kutu sıvı krema sertlestırıcıyle cırpılır yarım mascarpone peynırı eklenır
Cılekler dogranır seker ve bı kac damla limon suyu karıstırılır
Not: ıstersenız kendınız muhallebı yapıp krema yerıne kullanabılırsınız yada krem santı yada pudıng herturlu olur yanı:)
Kek hamuru pısırılır soguyunca ters cevrılır ustune bıraz krema sonra cılekler dızılır kalan krema cıleklerın ustune surulur..
Jolesı: 7 8 cılek robotta cek ıcıne seker, 1 yemek kasıgı nısasta ve yarım cay bardagı kadar su yada kırmızı renklı meyve suyu hepsını pısır sogut ustune dok ıstedıgın gıbı susle:)
Eki Görüntüle 1502035 Eki Görüntüle 1502036
Buda ıkı degısık versıyonu
bende iyiyim pazartesi iş güçç.. canımmİyiyim fistigim sen nasilsin
Hiçbirinize oy yokKızlar iyi haftalar,oylama başlamış hadi hayırlısı kızlar tekrar başarılar
Nevreste oyun kimeymis ne dedin sen neee
Ellerine sağlık canım yine döktürmüşsünKakaocum ıste pastanın suslenmemıs halı ve bukme borek
Eki Görüntüle 1501721 Eki Görüntüle 1501722
Kızlar gunum vardı kakao foto ıstedı ama mısafırlerın yanında cekemedıgımden sunumsuz:)
İyiyim Nevoş sen nasılsın canım?Merhaba Adra'cım nasılsın
İyiyim canım çok şükür hazırlık yapıyorumİyiyim Nevoş sen nasılsın canım?Senin rota değişmiş.Çok sevindim gidecek olabilmene.
Selam Efser.