Canım çocukları anneme bırakıp eşimle Antalya'ya gideceğizAilece mi gidecekiniz canım
Anladım canım, ben de diyecektim tatil mi acaba çocuklara:) Hayırlı yolculuklar şimdiden canımCanım çocukları anneme bırakıp eşimle Antalya'ya gideceğizÇocuklar olmadan gitmeliyiz
Bizim burda yakında yok ama Malatya'da merkezde varmış araştırdım.Oraya gidersem gideceğimİnşaAllah canımAraştırıcam biraz buralarda var mi diye:)
Yok canım çocukları ne yazıkki götüremiyoruzAnladım canım, ben de diyecektim tatil mi acaba çocuklara:) Hayırlı yolculuklar şimdiden canım
Tayin durumu mu var NevoşumBizim burda yakında yok ama Malatya'da merkezde varmış araştırdım.Oraya gidersem gideceğimTabi tayin çıkarsa
Sayılı gün çabuk geçer canım:)Yok canım çocukları ne yazıkki götüremiyoruz4 gün kalacağız nasıl dayanacağım bilmiyorum
Evet canım Malatya'ya tayin istiyoruz umarım olurTayin durumu mu var Nevoşum
Sayılı gün çabuk geçer canım:)
İnşaAllah canım, Rabbim gönlünüze göre versinEvet canım Malatya'ya tayin istiyoruz umarım olur
İnşaallah canım
Sağol canım inşaallah her zaman beklerimİnşaAllah canım, Rabbim gönlünüze göre versinYaza tatil yapmaya geliriz artık yanına:)) Anket açılmış Hayırlı olsun
Herkese bol şansAnketimiz açılmıştır..
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerimHepinizin ellerine,emeklerine sağlık
Oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir.Oylama basladiktan sonra link dagitmak kesinlikle yasaktir !Lütfen emeğe saygı duyalım
Her yaz sendeyim o zamanSağol canım inşaallah her zaman beklerim
Evet açtım anketi hayırlı olsun
Nehaber kuzuHerkese bol şans
Iyilik hatun sendenNehaber kuzu
Tamam gel canımHer yaz sendeyim o zaman
İyidir canımIyilik hatun senden
Niye ki hatun da güzel :))İyidir canımSen hatun diyince eşim geldi aklıma Sırf beni kızdırmak için hatun diyip duruyordu:)
PinkomIyilik hatun senden