İyiyim canım çocukların bu dönem biraz yoğun bende onların peşinde koşturuyorumAmin ablacım sen neler yapıyosun gördüm kızlar bol bol spor yapıyo sen yapmıyo musun
Ço heveslendim görünce bisikletleri bende binmek istiyorum dedimİyiyim canım çocukların bu dönem biraz yoğun bende onların peşinde koşturuyorum
Evet dün kızların bisiklet gezisi vardı.Bizde araba ile peşlerindeÇocuklara yazları bayağı spor yaptırıyoruz.Hantal olmasınlar Bisiklet sürüyorlar,dakika tutup koşu yaptırıyoruz
Ben yürüyüş yapıyorum canım ara ara
Ben bile heveslendimÇo heveslendim görünce bisikletleri bende binmek istiyorum dedimOh oh yapsınlar spordan zarar gelmez bende bi spor yapsaydım iyi olacaktı
Rica ederim.....o güzel yüzün ve kalbin hic solmasinn..niceeeee.senelereeeeYaaaaaaaaaa
Inanamiyorim sanaaaa
Sen varya harikasinnn!
Hayatimdaaaa boyle guzel bi pasta gormedimmmmm
Boyle ozel adima yazilab pasta gormedimmm
Ellerine saglik hamarat hatunum benimmmm :)
Yine gitti net ablam ben kaçıyorum iyi gecelerBen bile heveslendim
Sen çok iyisin canımÇok ihtiyacın yok
İyi geceler canımYine gitti net ablam ben kaçıyorum iyi geceler
Hoşgeldiniz Tolin Hanımhello everybodyyy
İyiyim sağol sen nasılsınnasılsınız nevos hanımmm
nevos benım yerıme sen yazsan olmamı yeaaaa üşeniyorumİyiyim sağol sen nasılsın
Röportaj nerdePazartesi oylamaya geçiyoruz
Ben senin gibi güzel yazamamnevos benım yerıme sen yazsan olmamı yeaaaa üşeniyorum
ver gazı ver gazı vınnnnn vınnnnnnnnBen senin gibi güzel yazamamTamam sen yazma o zaman Bizde güzel sözlerini okumamış oluruz
Sen şimdi röportajda bana kötü şeyler yazarsınver gazı ver gazı vınnnnn vınnnnnnnn
cok zekısın ama bunuda yemedımSen şimdi röportajda bana kötü şeyler yazarsınO yüzden yazmasan daha iyi olur
Tamam yazmacok zekısın ama bunuda yemedım
temem temem yazacam çakallllllllllTamam yazma
Yok hayatım margayi cevapladim şöyle bir baktım ve çıktım görsem yazmazmiyimm .simdi bende yatmak uzereyim opuyorum seni iyi gecelerkakaoo aşşagıda ama yazmıyo bana