Cerennk0 Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2019 8 2 6 11 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerennk0 #1 Kızlar iki gündür ara ara sütlü kahve akıntım var sizce bu yerleşme belirtisi mi?
G Gkyzu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Aralık 2019 1.366 542 38 31 11 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerennk0 #2 Yerlesme kanamasi peceteye silerken pembe bi lekedir
Cerennk0 Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2019 8 2 6 11 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerennk0 #3 Gkyzu .!.: Yerlesme kanamasi peceteye silerken pembe bi lekedir Genişletmek için tıkla... Onu adet zamanlarımda yaşadım, onun üstüne de bunu yaşıyorum şuan
Gkyzu .!.: Yerlesme kanamasi peceteye silerken pembe bi lekedir Genişletmek için tıkla... Onu adet zamanlarımda yaşadım, onun üstüne de bunu yaşıyorum şuan
G Gkyzu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Aralık 2019 1.366 542 38 31 11 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerennk0 #4 Cerennk0 .!.: Onu adet zamanlarımda yaşadım, onun üstüne de bunu yaşıyorum şuan Genişletmek için tıkla... Keske doktora gidilse belki de gebeliktendir ama malum gidilmiyo ev testi tutarsaniz bence varsa gebelik belli olur
Cerennk0 .!.: Onu adet zamanlarımda yaşadım, onun üstüne de bunu yaşıyorum şuan Genişletmek için tıkla... Keske doktora gidilse belki de gebeliktendir ama malum gidilmiyo ev testi tutarsaniz bence varsa gebelik belli olur
Cerennk0 Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2019 8 2 6 11 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerennk0 #5 Gkyzu .!.: Keske doktora gidilse belki de gebeliktendir ama malum gidilmiyo ev testi tutarsaniz bence varsa gebelik belli olur Genişletmek için tıkla... Üstüne görme yaşadığım sanırım bu ay, koyu kahverengi, soluk pembe akıntılar yaşadım 4 gün, biraz daha geçmesini bekliyorum mecbur evde test yapacağım
Gkyzu .!.: Keske doktora gidilse belki de gebeliktendir ama malum gidilmiyo ev testi tutarsaniz bence varsa gebelik belli olur Genişletmek için tıkla... Üstüne görme yaşadığım sanırım bu ay, koyu kahverengi, soluk pembe akıntılar yaşadım 4 gün, biraz daha geçmesini bekliyorum mecbur evde test yapacağım
G Gkyzu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Aralık 2019 1.366 542 38 31 11 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerennk0 #6 Cerennk0 .!.: Üstüne görme yaşadığım sanırım bu ay, koyu kahverengi, soluk pembe akıntılar yaşadım 4 gün, biraz daha geçmesini bekliyorum mecbur evde test yapacağım Genişletmek için tıkla... Evet ev testi yapmak en dogrusu
Cerennk0 .!.: Üstüne görme yaşadığım sanırım bu ay, koyu kahverengi, soluk pembe akıntılar yaşadım 4 gün, biraz daha geçmesini bekliyorum mecbur evde test yapacağım Genişletmek için tıkla... Evet ev testi yapmak en dogrusu