En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
kuzu, benim çatlama sıvısı rahme akmış. kan toplamış gibi bi şey. anlamadım pek. ağrım bi nebze azaldı. arada yokloyur.
Alla alla ne degısık bır sey yaşadın aysom hayır olsun inşallah azaldıysa sevındım sen dikkat et yinede kendine🤲🏻🤲🏻💜

valla arkadaş sizin arkadaşınız mı bilmiyorum ama bence pek de savunulacak bir tarafı yok. kimse onun aldığı ıslak mendili, ıvır zıvırı görmek zorunda değil. yani heyecanla, merakla bebek odası paylaşırsın ne bileyim cici aldım filan dersin ama totosunu sileceğin ıslak mendile kadar her gün aaayyyyyrı ayrı, sürekli sürekli fotoğraf paylaşmak hiç de iyi niyet değil bence.

valla arkadaş sizin arkadaşınız mı bilmiyorum ama bence pek de savunulacak bir tarafı yok. kimse onun aldığı ıslak mendili, ıvır zıvırı görmek zorunda değil. yani heyecanla, merakla bebek orası paylaşırsın ne bileyim cici aldım filan dersin ama totosunu sileceğin ıslak mendile kadar her gün aaayyyyyrı ayrı, sürekli sürekli fotoğraf paylaşmak hiç de iyi niyet değil bence.
Canim bide bu ilk gebeligi yada bebegi degilmiski empati yapmak cok zor olamazki anlamis degilim cidden çok üzülüyorum bu durumlara

kuzu, benim çatlama sıvısı rahme akmış. kan toplamış gibi bi şey. anlamadım pek. ağrım bi nebze azaldı. arada yokloyur.
Geçmiş olsun, ayakları sıcak tut, dinlen😔

valla arkadaş sizin arkadaşınız mı bilmiyorum ama bence pek de savunulacak bir tarafı yok. kimse onun aldığı ıslak mendili, ıvır zıvırı görmek zorunda değil. yani heyecanla, merakla bebek odası paylaşırsın ne bileyim cici aldım filan dersin ama totosunu sileceğin ıslak mendile kadar her gün aaayyyyyrı ayrı, sürekli sürekli fotoğraf paylaşmak hiç de iyi niyet değil bence.
Kimin arkadaşı🙄

Canim bide bu ilk gebeligi yada bebegi degilmiski empati yapmak cok zor olamazki anlamis degilim cidden çok üzülüyorum bu durumlara
evet ve tüp bebekle hamile kaldı. uğraştı yani o da. bak o kadar biliyorum, hatta belki dua bile etmişizdir birlikte. bu kadar göze sokmak... kimse bana anlatamaz iyi niyetli olduğunu.
Geçmiş olsun, ayakları sıcak tut, dinlen😔
sağ ol kuzum :KK200:

alsem alsem Ben eylülu bile kaldirdim profilden cidden hakkinizi helal edin istediniz diye fotograf koydum ama kotü niyetle degildi gülup egelenelim diye onun o durumuna ama bunlara bende cok üzülüyorum 😔

evet ve tüp bebekle hamile kaldı. uğraştı yani o da. bak o kadar biliyorum, hatta belki dua bile etmişizdir birlikte. bu kadar göze sokmak... kimse bana anlatamaz iyi niyetli olduğunu.

sağ ol kuzum :KK200:
Meryem duasini bile okudum ben söylenmez ama cidden ilk bebegi diye biliyodum ben sonradan ogrendimki varmis cocugu

alsem alsem Ben eylülu bile kaldirdim profilden cidden hakkinizi helal edin istediniz diye fotograf koydum ama kotü niyetle degildi gülup egelenelim diye onun o durumuna ama bunlara bende cok üzülüyorum 😔
ya canım benim. konu bu değil. bizim sitem ettiğimiz şey asla bu değil. ne hakkı. saçmalama. dünyada çocuğu olan, doğuran bi sen misin? herkes istediğini paylaşır. kimseye karışamazsın. bizim demek istediğimiz şey abartmak. nispet yapmak.

ya canım benim. konu bu değil. bizim sitem ettiğimiz şey asla bu değil. ne hakkı. saçmalama. dünyada çocuğu olan, doğuran bi sen misin? herkes istediğini paylaşır. kimseye karışamazsın. bizim demek istediğimiz şey abartmak. nispet yapmak.
Yok yaaa bende gördüm hep paylasimlari ozelde bugun kojustuk kardesimle😔

ben göz ardı ettim, gelmiş benim mesajıma yazmış. neden yazıyor? sen de beni göz ardı et, bu kadar basit. polemik çıkarmaya yer arıyor bence.
Senin ardından da hızını alamadı, dut ağacı gitti. Oda dut ağacına beni göz ardı et demiş, kendi neden etmiyor🤷🏻‍♀️
Sen göz ardı ettiğin için sana carladı🤷🏻‍♀️

Kız biz istiyoruz Eylül’ün tatlı hallerini. Ayşe’de sosyal medya yok ki görsün onun hallerini🤷🏻‍♀️
Konu o değil, negatif haberini veren üyenin ardından bu hareketi yapması yanlış🤷🏻‍♀️
Akşam ya da bu saatlerde atsa o fotoğrafı, sıkıntı olmayacaktı. Tam üstüne attı🤷🏻‍♀️

Back